Esbjerg - Aarhus

Tag toget fra Esbjerg til Aarhus

Med en rejsetid på lige under 2 timer og 30 minutter med Regionaltoget er du hurtigt fremme på Aarhus H. Hvis du rejser på en af vores DSB Orange-billetter, koster det ikke mere end 72 kroner for den billigste Orange-billet. Du har altid flere daglige afgange at vælge mellem, når du rejser med toget til Aarhus.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 30 minutter
  • Rejs for fra 72 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn med på din billet
  • Flere daglige afgange at vælge mellem
  • Få mere ud af din rejse med DSB 1’

Fra Esbjerg til Aarhus på lige under 2 timer og 30 minutter

Med Regionaltoget er du fremme på Aarhus H på lige under 2 timer og 30 minutter. Længere tid tager det ikke, uanset hvilken afgang du vælger.

Der er gratis internet i alle tog, og du kan også lade dine enheder op, da vi har strømstik ved alle sæder. Du bestemmer selv, om du vil bruge tiden på at arbejde eller slappe af.

7-Eleven finder du på både Aarhus H og Esbjerg Station. Her kan du få noget godt til turen samt tage lækkerier med dig videre på din færd. De har både varm kaffe, te, kildevand og andre gode sager.

Find afgang

Fra 72 kroner med DSB Orange

Prisen for en DSB Orange-billet er bare 72 kroner. Det betyder, at du kan komme ekstra billigt til Aarhus med toget. Så kan du bruge pengene på noget sjovt i Aarhus i stedet.

Vi sætter typisk billetterne til salg 2 måneder før rejsedatoen. Så hvis du vil sikre dig en af de billige billetter, skal du være ude i god tid. Du finder nemt Orange-billetterne i vores netbutik.

Ved du allerede nu, at du skal rejse fra Esbjerg til Aarhus, er det en rigtig god ide, at du tjekker med det samme. Orange-billetterne er nemlig meget eftertragtede.

Køb Orange-billetter

Tag to børn med på din billet

Når du rejser med DSB, kan du tage op til to børn under 12 år med på din egen billet. Skal du have et tredje barn under 12 år med, kan du købe en billig Børnebillet til denne.

Børn i alderen 12-15 år rejser altid på en Børnebillet. Det er en nedsat billet specielt til denne aldersgruppe. Børn, som rejser på denne billet, kan selv tage et barn under 12 år gratis med på turen.

På den måde bliver det hurtigt en billig fornøjelse at komme til Aarhus. Husk pladsbilletter til alle, så I kan sidde sammen.

Flere afgange at vælge mellem

Du har altid flere daglige afgange at vælge mellem med DSB. Det betyder, at du får en uhørt fleksibilitet, når du skal planlægge din tur fra Esbjerg til Aarhus.

Vores almindelige Standard-billet gør det nemt at planlægge din tur. Du kan nemlig vælge mellem alle afgange den pågældende dag, når du rejser på denne.

Så misser du en afgang, kan du bare tage den næste i stedet for. Det kan du endda gøre på samme billet. Så bliver det ikke mere fleksibelt, nemt og simpelt.

Få mere ud af din rejse med DSB 1’

Allerede inden du er steget på toget, får du nogle ekstra fordele. Du kan nemlig tage en gratis kaffe, te eller kildevand på Esbjerg Station, mens du venter på toget. Det er gratis, når du viser din billet.

Aarhus H kan du booke mødelokaler, nyde diverse forfriskninger, bruge arbejdsstationerne og meget mere i vores DSB 1’ Lounge.