Vejle - Aarhus

Tag toget fra Vejle til Aarhus

Med en rejsetid på lige under 50 minutter er du hurtigt fremme i Aarhus. Køber du en Orange-billet til bare 30 kroner, kan du komme både hurtigt og billigt afsted. Vi har mere end 30 daglige afgange, så der er altid en afgang for dig – husk at børnene rejser gratis på din billet.

  • Rejsetid ca. 45 minutter
  • Orange-billetter for helt ned til 30 kroner
  • Tag 2 børn under 12 år med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ giver dig adgang til det hele

Vejle – Aarhus på lige under 50 minutter

Når du skal til Aarhus, er du fremme på lige under 50 minutter med lyntoget og InterCity-toget. Rejser du med Regionaltoget fra Vejle Station, er du fremme på Aarhus H på lige under 55 minutter.

Vi sørger altid for, at du har adgang til gratis internet i toget. Derudover kan du altid finde strømstik ved sæderne. På den måde er der rig mulighed for både at arbejde og slappe af i de bløde sæder.

Du kan altid tage en varm kop kaffe fra 7-Eleven, mens du venter på toget. Du må selvfølgelig også gerne tage den med dig i toget.

Find din afgang her

Orange-billetter helt ned til 30 kroner

Vi har altid ekstra billige billetter til strækningen. Med en af vores Orange-billetter i hånden, kan du komme til Aarhus for helt ned til 30 kroner.

DSB Orange-billetterne kan du finde til alle afgange. Vi sætter dem typisk til salg 2 måneder før rejsedatoen. Ved du allerede nu, at du skal rejse mellem de to byer på et bestemt tidspunkt, er det bare med at holde øje.

Billetterne er meget eftertragtede, mens hvis du er ude i god tid, kan du også sikre dig en af dem. Så kan du i stedet bruge pengene på eksempelvis noget spændende i Aarhus.

Find din Orange-billet

Tag 2 børn under 12 år med på din billet

Vi har gjort det både nemt og billigt for dig, når du skal have børnene med på strækningen. Når du rejser på en almindelige billet, kan du tage op til to børn under 12 år gratis med på denne.

Rejser du med børn i alderen 12-15 år, har vi en såkaldt Børnebillet. Alle børn, der rejser på denne type billet, kan selv tage et barn under 12 år gratis med på strækningen.

Vi anbefaler altid, at du køber pladsbilletter, når du rejser med børn. Så kan I nemlig sidde sammen under hele turen.

Mere end 30 daglige afgange

Det er nemt at planlægge din tur fra Vejle til Aarhus med toget. Du har nemlig altid mere end 30 afgange at vælge mellem hver eneste dag. Det gør det nemt at finde en afgang, der passer perfekt med din kalender.

Det bliver endda bedre endnu. Rejser du på en Standard-billet, har du frit valg mellem alle afgange den pågældende dag. Det betyder, at hvis du misser din planlagte afgang, kan du nemt bare tage den næste.

Du får på den måde en fleksibilitet, du ikke finder andre steder, når du skal rejse mellem de to byer.

DSB 1’ giver dig adgang til det hele

Når du rejser med DSB 1’ på turen til Aarhus, får du adgang til alle vores mange gode fordele. På Vejle Station kan du bl.a. tage en gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven.

På toget har vi en lækker morgenmad klar til dig, hvis du rejser før kl. 10. Rejser du senere, har noget sødt til rejsen. Du har derudover også altid adgang til dagens aviser, kaffe, te og kildevand undervejs.

Vores DSB 1’ Lounge er placeret på Aarhus H. Her kan du slappe af, inden turen går videre, nyde diverse forfriskninger, blive opdateret på dagens nyheder og arbejde.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.