Randers - Aarhus

Tag toget fra Randers til Aarhus

Når du rejser med lyntoget, er du fremme på Aarhus H på lige over 30 minutter. Rejser du på en almindelig Standard-billet, kan du frit vælge mellem vores mere end 30 daglige afgange. 2 børn rejser gratis sammen med en betalende voksen.

  • Rejsetid ca. 35 minutter med InterCityLyn
  • Tag 2 børn gratis med på din billet*
  • Vælg mellem mere end 30 afgange - hver dag
  • Hold dine møder i DSB 1’ Loungen

Fra Randers til Aarhus på liger over 30 minutter

Toget er både en nem og hurtig måde at rejse på. Rejser du med lyntoget, står du på Aarhus H efter ca. 35 minutter. InterCity-toget har dig fremme i Aarhus på lige under 40 minutter.

Randers Station er der rig mulighed for at forkæle dig selv, mens du venter på toget. Få eksempelvis en varm kop kaffe eller snack, mens du venter. Du er også velkommen til at tage begge dele med i toget.

Uanset hvilke af vores tog du rejser med, har du fri adgang til trådløst internet. Vi sørger også for strømstik, så du kan oplade dine enheder.

Find afgange her

Tag børnene gratis med på din billet

Når du skal til Aarhus, kan du selvfølgelig tage børnene billigt med. Faktisk kan du tage to børn under 12 år gratis med på din billet, når du vælger toget. Der er hurtigt mange penge at spare.

Vi har også en speciel Børnebillet til børn mellem 12-15 år. Det er en billigere billet, og børn, med denne billet, kan også tage et barn under 12 år gratis med i toget.

Hele familien kan på denne måde komme billigt til Aarhus. Vi anbefaler dog, at I køber pladsbilletter til alle, når I rejser – så er I sikker på at sidde sammen.

Vælg mellem mere end 30 afgange – hver dag

Når du rejser fra Randers til Aarhus med toget, har du altid mere end 30 daglige afgange at vælge mellem. Det er nemt at finde en afgang, der passer perfekt sammen med dine øvrige planer.

Du kan også gøre både planlægning og rejse enorm fleksibel med en Standard-billet. Med den kan du vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Misser du din oprindelige afgang, kan du bare tage den næste – med samme billet.

Vi sørger for, at der er en afgang til dig, når du har brug for det. Skrider din tidsplan, kan du nemt tage den næste.

Hold dine møder i DSB 1’ Loungen

Når du står på Randers Station, kan du få en gratis kop kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven på stationen. Den kan du nyde, mens du venter på din afgang.

I toget mod Aarhus serverer vi en lækker morgenmad, når du rejser før kl. 10. Rejser du på en senere afgang, serverer vi noget sødt. På turen har du også fri adgang til kaffe, te, kildevand og dagens aviser.

Når du ankommer på Aarhus H, kan du holde dine møder i vores DSB 1’ Lounge. Her er blandt andet også diverse forfriskninger, arbejdsstationer og dagens aviser.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.