Odense - Aarhus

Tag toget fra Odense til Aarhus

Du kan nemt komme til den jyske storby fra Odense, når du rejser med toget. Den hurtigste afgang har dig i Aarhus på bare lidt over 1 time og 30 minutter. Kan du finde en af vores DSB Orange-billetter, koster turen fra bare 67 kroner. Kombineret med vores mere end 30 daglige afgange, får du en hurtig, billig og behagelig tur.

  • Rejsetid ca. 1 time og 35 minutter med InterCityLyn
  • Priser fra 67 kroner med DSB Orange
  • Rejs flere på én billet: En voksen kan tage 2 børn med på sin billet
  • Vælg blandt mere end 30 daglige afgange
  • Få adgang til lounge og ekstra service med DSB 1’

Lidt over 1 time og 30 minutter fra Odense til Aarhus

Det er både nemt og hurtigt med toget, når du skal fra Odense til Aarhus. Lyntoget bringer dig frem på lidt over 1 time og 30 minutter, mens det tager ca. 1 time og 40 minutter med InterCity-toget.

Vi har gratis internet på alle togafgange samt strømstik ved alle sæder. Det betyder, at du kan arbejde, mens du kommer hurtigt frem til Aarhus. Der er selvfølgelig også rig mulighed for afslapning i de bløde sæder.

Tag en snack med på turen fra 7-Eleven på Odense Station, eller snup en hurtig kop kaffe på Aarhus H, inden turen går videre.

Book din afgang

Rejs fra Odense til Aarhus fra bare 67 kroner

Med DSB kan du komme billigt til Aarhus. Vi har nemlig flere Orange-billetter på strækningen Odense – Aarhus fra bare 67 kroner. Der er altså mange penge at spare, hvis du rejser på en DSB Orange-billet.

Vi sætter vores billige billetter til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, er det bare med at holde øje.

Det, du sparer, kan du jo eventuelt bruge på noget lækkert til turen. Du kan også nyde en kop kaffe, mens du venter på dit tog.

Køb DSB Orange

Specielle rabatter til børn

Når du tager børn med på togturen, får du forskellige rabatter afhængig af barnets alder. Du kan tage to børn under 12 år med på din billet.

Skal du have børn på 12-15 år med på turen, får de rabat på deres billet. Når de rejser på en Børnebillet, kan de tage et barn under 12 år med også. Det bliver hurtigt en rigtig billig tur.

Hvis I vil være sikker på at sidde sammen under hele togturen, kan det være en rigtig god ide at købe pladsbilletter.

Frit valg mellem mere end 30 afgange

Vi har mere end 30 daglige afgange til Aarhus fra Odense. Du kan frit vælge mellem dem på dagen, hvis du har en Standard-billet. Du får nemlig samme fordele og komfort på alle togafgangene.

Du kan nemt finde en afgang, som passer ind i din kalender. På den måde skal du ikke være bekymret, hvis der pludselig dukker noget uventet op.

Kombineret med den korte rejsetid til Aarhus, kan du også nemt tage en spontan tur. Det gør din rejse, både den planlagte og spontane, meget mere fleksibel, hurtig og nem.

DSB 1’ giver adgang til lounge og ekstra service

Når du rejser på strækningen Odense – Aarhus med DSB 1’, får du fri adgang til vores DSB 1’ Lounge på begge stationer. Her kan du booke mødelokaler til 6 eller 12 personer, nyde lækre forfriskninger samt læse dagens avis.

Snup også en gratis kaffe, te eller vand i 7-Eleven, inden du stiger på toget. Du skal bare vise din billet til DSB 1’.

Under selve turen til Aarhus serverer vi en lækker morgenmad for dig indtil kl. 10 samt lidt sødt i løbet af dagen. Du har også fri adgang til aviser, kildevand, te og kaffe på toget.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.