Aarhus - Esbjerg

Tag toget fra Aarhus – Esbjerg

Det tager lige under 2 timer og 25 minutter, når du rejser til Esbjerg med toget. Du kan også komme afsted for fra bare 72 kroner med en DSB Orange-billet. Du har flere afgange at vælge mellem, og du kan selvfølgelig tage to børn med på din billet til Esbjerg.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 25 minutter
  • Orange-billet fra bare 72 kroner
  • Tag to børn med på din billet
  • Vælg mellem flere daglige direkte afgange
  • Ekstra komfort og service med DSB 1’

Aarhus – Esbjerg på lige under 2 timer og 25 minutter

Når du rejser med Regionaltoget mellem Aarhus og Esbjerg Station, er du fremme på lige under 2 timer og 25 minutter. Det gælder, uanset hvilken afgang du vælger.

På alle afgange kan du slappe af og arbejde. Det er helt op til dig, hvad du bruger tiden i de bløde sæder på. Vi har nemlig strømstik ved alle sæder samt gratis internet du frit kan bruge.

Hvis du vil have noget lækkert med på turen, kan du evt. lægge vejen forbi 7-Eleven på Aarhus H. Her har de en masse lækkert til dig, så rejsen bliver endnu mere hyggelig.

Find din afgang her

Rejs på Orange-billet for 72 kroner

Når du skal rejse med toget, kan du rejse for helt ned til 72 kroner. Det er nemlig prisen på vores billigste DSB Orange-billetter på strækningen. Så kan du bruge pengene på noget lækkert til turen i stedet.

Hvis du vil have en af de eftertragtede Orange-billetter, skal du dog være ude i god tid. Vi sætter typisk billetterne til salg 2 måneder før rejsedatoen.

Du finder de billige billetter i vores netbutik, når du søger på din afgang. Her viser vi altid den billigste billet, så du kan finde den helt rigtige afgang til dig og dine behov.

Køb Orange-billet

Tag børnene med i toget

Du kan selvfølgelig også tage børnene med i toget, når du skal til Esbjerg. To børn på under 12 år kan rejse gratis med en betalende voksen. Har du et tredje barn under 12 år med, kan du købe en Børnebillet til denne.

Er børnene mellem 12-15 år, rejser de altid på en Børnebillet. Det er en ekstra nedsat billet, som er specielt til denne aldersgruppe. Med en Børnebillet kan de også tage et barn under 12 år gratis med.

Vælg mellem flere daglige direkte afgange

Du slipper for at stresse, når du rejser med toget. Der er nemlig flere afgange at vælge mellem hver eneste dag.

Vores Standard-billet giver dig faktisk mange muligheder for at få en fleksibel rejse. Med den kan du frit vælge mellem alle togafgange den pågældende dag. Når du ikke den planlagte afgang, kan du bare tage det næste tog.

Det gør din rejseplan yderst fleksibel, når du ikke er tvunget til at skulle tage en bestemt afgang. Du behøver endda ikke en ny billet – du bruger den samme billet, selvom du tager en anden afgang.

Ekstra komfort og service med DSB 1’

Du får altid en masse fordele og komfort, når du rejser med DSB. Vi har dog også DSB 1’, hvor du får ekstra komfort og service.

På Aarhus H har du bl.a. adgang til vores DSB 1’ Lounge. Her er der gratis mødelokaler, dagens aviser og masser af forfriskninger.