Aarhus - Kolding

Tag toget fra Aarhus til Kolding

Når du vælger toget, kan du slappe af under hele turen – eller arbejde. Der er rig mulighed for begge ting, og du er fremme på lige under 1 time og 30 minutter med InterCity-toget. Du kan rejse ekstra billigt med vores DSB Orange-billetter. Dem finder du til vores mere end 30 daglige afgange.

  • Rejsetid ca 1 time og 20 minutter
  • Orange-billet for bare 46 kroner
  • Du kan tage 2 børn på under 12 år med på din billet
  • Altid mere end 30 daglige afgange
  • Få mere af det hele med DSB 1’

Rejs fra Aarhus til Kolding på lige under 1 time og 30 minutter

Rejser du med InterCity-toget, er du fremme på Kolding Station på lige under 1 time og 30 minutter. Med Regionaltoget er du fremme på lige over 1 time og 30 minutter.

Uanset hvilken af de mange forskellige togafgange du vælger, har du gratis internet og strømstik ved alle sæder. Det har vi nemlig sørget for, så du både kan slappe af og arbejde på turen.

Hvis du har lyst til noget lækkert på turen, kan du få kaffe, te, kildevand og snacks i 7-Eleven på Aarhus H. Du kan eksempelvis også drikke en varm kop kaffe, mens du venter på dit tog.

Find din afgang

Orange-billet for bare 46 kroner

Hvis du er ude i god tid, kan du også sikre dig en af de billige Orange-billetter. Vi har nemlig billetter for helt ned til 46 kroner.

Vi sætter typisk billetterne til salg 2 måneder før rejsedatoen. DSB Orange-billetterne er yderst populære. Ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, skal du gå ind i netbutikken med det samme og søge.

Billetterne er nemme at finde. Du kan altid se den billigste pris ud for hver afgang. Så kan du hurtigt spotte vores mange billige Orange-billetter.

Find din Orange-billet

Du kan tage 2 børn på under 12 år med på din Standard- eller Orangebillet

Når du rejser med toget til Kolding med børn, er der ekstra mange penge at spare. En voksen kan nemlig tage to børn under 12 år med på sin egen billet.

Hvis børnene er mellem 12-15 år, rejser de på en Børnebillet. Den er billigere end en almindelig billet, og børnene, som rejser på denne, kan selv tage et barn under 12 år med på turen.

Der er altså mange penge at spare for børnefamilien, når I skal fra Aarhus til Kolding. Det er altid en god ide med pladsbilletter, så I kan sidde sammen under hele turen.

Mere end 30 daglige afgange

Vi har mere end 30 daglige afgange, du kan vælge blandt, når du skal fra Aarhus til Kolding. Det betyder, at du aldrig skal stresse for at nå en specifik afgang.

Hvis du køber en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Du behøver endda ikke en ny billet, hvis du misser den planlagte afgang – du bruger bare den samme billet.

Du får dermed en yderst fleksibel planlægning og tur, da du kan planlægge din rejse efter dit skema og dine behov. Skulle der ske noget uventet, kan du nemt ændre i dine rejseplaner.

Få mere af det hele med DSB 1’

På Aarhus H har du adgang til vores DSB 1’ Lounge. Her kan du blandt andet booke mødelokaler til 6 og 12 personer, benytte arbejdsstationerne samt slukke tørsten med te, kaffe og kildevand.

Når du er steget på toget, serverer vi en lækker morgenmad for dig, hvis du rejser før kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt til dig. Derudover har du fri adgang til kaffe, te, kildevand og dagens aviser under hele turen.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.