Horsens - Aarhus

Tag toget fra Horsens til Aarhus

Du kan komme til Aarhus på lige under 30 minutter, når du rejser med InterCity-toget og lyntoget. Vi sørger for, at du har mere end 30 afgange at vælge mellem, så du kan rejse, når det passer dig.

  • Rejsetid ca. 30 minutter med InterCityLyn
  • Tag to børn under 12 år med på din billet
  • Altid mere end 30 daglige afgange
  • Få mere før, under og efter togturen med DSB 1’

Fra Horsens til Aarhus på lige under 30 minutter

Det er nemt at komme fra Horsens til Aarhus, når du rejser med toget. Med både InterCity-toget og lyntoget er du fremme på lige under 30 minutter. Tager du Regionaltoget, er du fremme på Aarhus H på lige under 35 minutter.

Når du sidder i de bløde sæder, kan du både slappe af og arbejde. Det bestemmer du helt selv. Vi stiller gratis internet til rådighed, så du kan begge ting. Der er også strømstik ved alle sæder.

Mens du eksempelvis venter på dit tog på Horsens Station, kan du få en kop kaffe eller lækker snack i 7-Eleven.

Find afgang her

Tag to børn under 12 år med på din billet

Der er penge at spare, når du skal have børnene med i toget. Er børnene under 12 år, kan du tage to gratis med i toget på din egen billet. Rejser du med tre børn under 12 år, kan du købe en Børnebillet til det tredje barn.

Børn mellem 12-15 år rejser altid på en Børnebillet. Når de gør dette, kan de også tage ét barn under 12 år gratis med på strækningen.

Vi anbefaler, at du køber pladsbilletter til både børn og voksne, så I kan sidde sammen under hele turen.

Altid mere end 30 daglige afgange

Med toget har du altid mere end 30 daglige afgange at vælge mellem. Det gør det nemt for dig både at planlægge og rejse på strækningen. Samtidig slipper du også for unødige bekymringer.

Du kan gøre din rejse endnu mere fleksibel, hvis du køber en Standard-billet. Med den kan du frit vælge mellem alle togafgange den pågældende dag. Når du ikke den planlagte afgang, kan du bare tage den næste.

Det gør det meget nemmere både at planlægge turen og rejse. Skulle der ske noget uventet på dagen, bruger du bare din billet til en anden afgang.

Få mere før, under og efter togturen med DSB 1’

Med en billet til DSB 1’ får du lidt mere af alt det gode. Inden du stiger på toget, kan du få en gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven på Horsens Station. Du skal bare vise din billet ved kassen.

Under togturen har du fri adgang til bl.a. kaffe, te og kildevand. Vi serverer også en lækker morgenmad, hvis du rejser før kl. 10. Vi har noget sødt til dig, hvis du rejser senere. Dette gælder dog ikke i Regionaltoget.

På Aarhus H har vi vores DSB 1’ Lounge. Her kan du booke mødelokaler til 6 eller 12 personer, nyde diverse forfriskninger og meget andet.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.