Esbjerg - Vejle

  • Rejsetid ca. 1 time og 30 minutter
  • Rejs for helt ned til 46 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Mere end 35 daglige afgange
  • Få ekstra komfort med DSB 1'

Skal du på tur fra Esbjerg til Vejle, så kommer du lettest frem med DSB. Vi har mange daglige afgange på alle tider af døgnet, så du kan rejse præcist, når det passer dig, og på den måde, som du finder allermest komfortabel. Køb din billet, stig på toget, og læn dig trygt tilbage, imens vi kører dig godt afsted fra A til B. Turen fra Esbjerg til Vejle føles sjældent lang, når du kan køre med os og nyde tiden i toget på den måde, som du foretrækker. Udnyt eksempelvis transporttiden som et tiltrængt pusterum, hvor du kan få sovet, eller du blot kan få slappet af med lidt hyggelig læsning eller god musik i ørerne. I toget er tiden helt din egen, og du kan bruge den præcist, som det passer dig allerbedst.

Læs mere om faciliteterne på både Esbjerg Station og Vejle Station lige her, og bliv bedre klædt på til din kommende rejse mellem de to stationer. Hos os får du alle forudsætninger for at få en god tur med toget!

Tag toget fra Esbjerg til Vejle fra 46 kr. med DSB Orange

Det bliver ikke lettere at rejse fra Esbjerg til Vejle, end når du tager toget med DSB. Vi fragter dig godt fra den ene station til den anden, og du kan helt selv bestemme, om du ønsker at rejse billigst muligt eller allermest komfortabelt. Husk at købe pladsbillet, hvis du rejser i myldretiden og gerne vil være sikker på, at du kan sidde ned hele vejen. Selvom turen fra Esbjerg til Vejle ikke er lang, så bliver turen bare lige det mere behagelig, når du kan sidde ned og nyde udsigten ud ad vinduet, imens toget suser afsted. En pladsbillet koster kun 30 kr. oveni prisen for din almindelige billet, og det kan derfor nærmest ikke betale sig lade være med at sikre dig en plads, inden du stiger på toget.

Find DSB Orange

Rejs nemt og hurtigt med DSB

Planlægger du en rejse fra Esbjerg til Vejle, så kan du finde alle vores aktuelle afgangstider og bestille din billet her på DSB.dk. Rejs på en almindelig standardbillet, få fingre i en billig Orange-billet, hvis du er fleksibel, eller forkæl måske dig selv med en tur på DSB 1´, der giver dig lidt mere ro og komfort. Alle muligheder står åbne for dig, når du rejser med DSB, og det er blot med at gribe dem og komme afsted på en afgang, der matcher dine ønsker. Hvilket ærinde, du har i Vejle, blander vi os ikke i. Vi garanterer blot, at vi får dig godt frem på alle tider af døgnet, så du trygt kan rejse med os, når behovet opstår.
Hos DSB kører vi på tværs af hele landet flere gange om dagen, og vi mener selv, at vi er rigtig gode til det, vi gør. Køb dine billetter i dag online på DSB.dk, og rejs med toget fra Esbjerg til Vejle på en afgang, der passer dig!