Esbjerg - Randers

  • Rejsetid ca. 3 timer 
  • Rejs for helt ned til 91 kroner med DSB Orange
  • Få to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Mere end 25 daglige afgange
  • Få ekstra komfort med DSB 1'

Tiden i toget fra Esbjerg til Randers er en tid, som du kan betragte som helt din egen. Her er der ikke nogen, der kræver noget af dig, og du kan koble af på togrejsen med læsning, musik i ørerne eller hyggesnak med sidemanden, ligesom at du kan udnytte transporttiden til at komme forud med lektierne eller arbejdet, så det ikke skal ordnes, når du når frem til Randers. Vi har strømstik i alle vogne og adgang til wi-fi, så det er let for dig at bruge din computer, imens du er på farten. 

Det er overraskende billigt at tage turen fra Esbjerg til Randers med DSB – særligt hvis du er tidligt ude med bestilling af billet, og du derfor kan være heldig at sikre dig en billig Orange-billet. Vores billige billetter udbydes typisk på afgange udenfor myldretiden, så overvej eventuelt, om du kan være fleksibel i forhold til tidspunktet for afgang i Esbjerg og det tilsvarende tidspunkt for ankomst i Randers, og se, om ikke lykken tilsmiler dig med en billig billet. Der kan være mange penge at spare, hvis du ikke er låst fast på bestemte rejsetidspunkter.

Tag toget fra Esbjerg til Randers fra 91 kr. med DSB Orange

Hos DSB tilbyder vi mange daglige afgange på strækningen imellem Esbjerg og Randers, og vi nyder at kunne give dig den bedst mulige service og få dig godt frem til din slutdestination. Du kan rejse på alle tider af døgnet, både morgen, middag og aften, og udover bedre plads i toget, får du typisk også adgang til billigere billetter, når du vælger at rejse udenfor myldretiden i hverdagene og udenfor weekender og skolernes ferier. Planlæg din rejse fra Esbjerg til Randers i dag, så den passer dig allerbedst, og glæd dig til at tage af sted med os inden længe!

Køb DSB Orange

Book din billet online, og rejs med DSB

Planlægger du at rejse med toget fra Esbjerg til Randers i den nærmeste fremtid? Så kan du finde den helt rigtige billet og afgang til dit behov lige her på siden. Vi har mange forskellige afgange fra Esbjerg til Randers hver evigt eneste dag, og du kan søge alle vores afgange og billettyper frem her og lægge dine nødvendige billetter i kurven.

Rejs alene, eller tag på tur fra Esbjerg til Randers sammen med venner og familie. Med toget går det nemt og bekvemt, og du behøver ikke at gøre andet end at pakke tasken, huske din billet og tage af sted til stationen i Esbjerg, hvor dit tog mod Randers holder og venter på dig på dit valgte afgangstidspunkt. Når først du er steget ombord på toget og har fundet din plads, kan du læne dig trygt tilbage, slappe af og bruge tiden, som du har lyst til eller behov for, imens vi bringer dig godt fra A til B. Velkommen i toget med DSB!