Tog lige til oplevelsen

- fx weekendtur til Hamburg

Oplev Europa med tog

Står du og mangler inspiration til en weekendtur, vinterferien eller generelle udflugtsidéer, så kan du fx rejse til Hamburg eller Köln.

Spændende seværdigheder i Hamburg

Hamburg er en utrolig populær rejsedestination hos danskerne. Faktisk besøgte mere end 150.000 danskere den indbydende hansestad i 2016.

DSB har lavet en aftale med nogle af de mest populære seværdigheder i Hamburg, så du som rejsende med DSB kan få rabat på entrébilletten. Fx kan du ved fremvisning af din DSB-billet få 15% rabat på entréen hos Miniatur Wunderland (mandag-fredag) og 20% rabat på entréen hos Chocoversum fra den 27. december til og med den 31. marts 2017.

Rejs til Hamburg fra 221 kr.

Læs mere om seværdigheder i Hamburg

Bestil din rejse online

Bestil dine togbilletter til spændende europæiske destinationer direkte på dsb.dk.  
Køb dine print-selv billetter til destinationer i Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Tjekkiet, Østrig eller med Øresundstoget i Sverige

Du kan også få tilsendt billetter, når din rejse går til Sverige, Norge eller Schweiz. Bemærk venligst, at billetforsendelser kan tage op til 5 arbejdsdage i Danmark.

Find og køb din rejse til Europa

Rejsetid

Det tager ikke lang tid at komme til Tyskland, fx:

  • Aarhus-Hamburg 4 t 17 minutter
  • København-München 11 t 01 minutter
  • Aarhus-Berlin 6 t 49 minutter
  • København- Bremen 6 t 4 minutter
  • Aarhus-Køln 9 t 5 minutter
  • København-Lübeck 4 timer
  • Odense-Frankfurt 7 t 47 minutter

Find din rejse og se din rejsetid

Rejs på 1. klasse

Rejser du på 1. klasse til udlandet, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse. I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse hente en gratis kop kaffe eller te eller en kildevand i DSB 7-Eleven* på stationen. Du har også adgang til DSB 1’ Lounges og DB Lounges i Tyskland med din billet til 1. klasse.

Find din togbillet til Tyskland på 1. klasse

*Dette tilbud gælder kun med en billet udstedt af DSB. 

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 

Husk, at børn der optager eget sæde skal betale for en pladsbillet.

Børn, der rejser alene eller sammen med andre voksne, betaler ca. halv pris af en voksen. Billetten kan købes hos DSB Kundecenter Udland 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service på stationerne

Se rejsebetingelser for børn* og voksne