Tog lige til oplevelsen

- fx weekendtur til Hamburg

Oplev Europa med tog

Står du og mangler inspiration til en weekendtur, vinterferien eller generelle udflugtsidéer, så kan du fx rejse til Hamburg eller Köln.

Tag toget til sommer i Berlin eller Hamburg

Få inspiration til din næste udlandsrejse her. Tag fx til trendy Berlin og oplev bl.a. IGA (Internationale Garten Ausstellung) der er et af de største udstillings- og udviklingsprojekter i Berlin. IGA er rigtig spændende for både store og små, og udstillingen fokuserer på diverse oplevelser samt trends og bæredygtighed inden for havedesign, landskabs arkitektur, grønne byrum og kultur.

Læs mere om Berlin her

Eller tag til hyggelige Hamburg og oplev den smukke havneby, som byder på et rigt kulturliv. Besøg fx musicalen Billy Elliot og få 10% rabat gennem DSB. Hamburg byder ligeledes på sommeroplevelser som The German-French Fair, der er en tysk-fransk festival med musik, underholdning og franske delikatesser.

Læs mere om Hamburg og Billy Elliot dealen her

Book billetter til Berlin eller Hamburg her

Pladskrav - sommer 2017

I sommerperioden fra 11. juni til 3. september 2017 er der reservationspligt på alle internationale tog, der kører direkte mellem Danmark og Hamburg. Husk derfor at købe en pladsbillet til din rejse, hvis du krydser den dansk-tyske grænse.

Køb din internationale pladsbillet her

Har du allerede billet eller Interrail Pass kan du købe din internationale pladsbillet her

Køb international pladsbillet

Du kan købe pladsbillet til rejser i forbindese med: Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Holland, Belgien og Luxembourg.
Hvis du har købt en Orange Europa-billet, så skal du have en pladsbillet til den afgang, der fremgår af billetten. Det er ikke muligt at købe specialprodukter online, som fx pladser til nattog og cykler. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18.

Bemærk: Det er ikke er muligt at reservere plads til barnevogne i togene til/fra eller i udlandet.

Bestil din rejse online

Bestil dine togbilletter til spændende europæiske destinationer direkte på dsb.dk.  
Køb dine print-selv billetter til destinationer i Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Tjekkiet, Østrig eller med Øresundstoget i Sverige

Du kan også få tilsendt billetter, når din rejse går til Sverige, Norge eller Schweiz. Bemærk venligst, at billetforsendelser kan tage op til 5 arbejdsdage i Danmark.

Find og køb din rejse til Europa

Rejsetid

Det tager ikke lang tid at komme til Tyskland, fx:

  • Aarhus-Hamburg 4 t 17 minutter
  • København-München 11 t 01 minutter
  • Aarhus-Berlin 6 t 49 minutter
  • København- Bremen 6 t 4 minutter
  • Aarhus-Køln 9 t 5 minutter
  • København-Lübeck 4 timer
  • Odense-Frankfurt 7 t 47 minutter

Find din rejse og se din rejsetid

Rejs på 1. klasse

Rejser du på 1. klasse til udlandet, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse. I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse hente en gratis kop kaffe eller te eller en kildevand i DSB 7-Eleven* på stationen. Du har også adgang til DSB 1’ Lounges og DB Lounges i Tyskland med din billet til 1. klasse.

Find din togbillet til Tyskland på 1. klasse

*Dette tilbud gælder kun med en billet udstedt af DSB. 

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 

Husk, at børn der optager eget sæde skal betale for en pladsbillet.

Børn, der rejser alene eller sammen med andre voksne, betaler ca. halv pris af en voksen. Billetten kan købes hos DSB Kundecenter Udland 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service på stationerne

Se rejsebetingelser for børn* og voksne