Tog lige til oplevelsen

- fx julemarkeder i Berlin, Hamburg & Lübeck

Oplev Europa med tog

Står du og mangler inspiration til en weekendtur, ferien eller generelle udflugtsidéer, så kan du fx rejse til Hamburg eller Köln.

Oplev hyggelige julemarkeder

Tag en smuttur over grænsen og oplev fantastiske julemarkeder. Tag fx toget til Lübeck for at se traditionel tysk juleudsmykning, besøg de forskellige julemarkeder eller tag familien med på en skøjtetur.

De hyggelige julemarkeder i Tyskland byder på ægte julestemning med Glühwein og brændte mandler. De fleste julemarkeder starter den 27. november. Lige meget hvilken tysk by du foretrækker, så byder de alle på flere fantastiske julemarkeder i flotte omgivelser.

Vælg den rejseperiode der passer dig bedst og book online til:
Hamborg fra 228 kr.        
Berlin fra 304 kr.
Lübeck fra 228 kr.

Find og køb din billet til julemarked

15% rabat på Interrail - den perfekte julegave til dig eller én du holder af

Interrail er den perfekte julegave, hvis du ønsker at give en uforglemmelig oplevelse til én, du holder af.

Giv inspiration til weekendture eller længere opdagelsesrejser. Med Interrail har du mange forskellige muligheder. Køb billetten inden den 27. december 2017 med 15% rabat og brug den fx i sommeren 2018.

Se priser på Interrail Global Pass med rabat

Køb Interrail med 15% rabat

Tag med DSB på EinSmuttur til Nordtyskland

Tag familien eller vennerne med på ”EinSmuttur” til Nordyskland, hvor du finder fantastiske restauranter og kroer, wellness og spabade, samt shopping muligheder, hvor I kan spare mange penge. Oplev Nordtyskland i efteråret og i vinterhalvåret, som også rummer utallige loppemarkeder, julemarkeder og frem for alt kulturelle tilbud, der som fx Nordtysklands utal af spændende UNESCO verdensarvs oplevelser. 

Tysk turists hjemmeside

Find og køb togbillet til Nordtyskland

Særligt om DSB Orange Europa

DSB Orange Europa-billetter (low-flex) sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Jo før du bestiller, jo flere billige afgange har du at vælge imellem.

Billetten er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Køber du din billet i DSB Netbutik Udland, kan du se billetbetingelserne, når du vælger afgang og dermed inden du afslutter dit køb.

Der er et begrænset antal billetter og priserne kan variere over tid.

Køb din internationale pladsbillet her

Har du allerede billet eller Interrail Pass kan du købe din internationale pladsbillet her

Køb international pladsbillet

Du kan købe pladsbillet til rejser i forbindese med: Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Holland, Belgien og Luxembourg.
Hvis du har købt en Orange Europa-billet, så skal du have en pladsbillet til den afgang, der fremgår af billetten. Det er ikke muligt at købe specialprodukter online, som fx pladser til nattog og cykler. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18.

Bemærk: Det er ikke er muligt at reservere plads til barnevogne i togene til/fra eller i udlandet.

Bestil din rejse online

Bestil dine togbilletter til spændende europæiske destinationer direkte på dsb.dk.  
Køb dine print-selv billetter til destinationer i Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Tjekkiet, Østrig eller med Øresundstoget i Sverige

Du kan også få tilsendt billetter, når din rejse går til Sverige, Norge eller Schweiz. Bemærk venligst, at billetforsendelser kan tage op til 5 arbejdsdage i Danmark.

Find og køb din rejse til Europa

Rejsetid

Det tager ikke lang tid at komme til Tyskland, fx:

  • Aarhus-Hamburg 4 t 17 minutter
  • København-München 11 t 01 minutter
  • Aarhus-Berlin 6 t 49 minutter
  • København- Bremen 6 t 4 minutter
  • Aarhus-Køln 9 t 5 minutter
  • København-Lübeck 4 timer
  • Odense-Frankfurt 7 t 47 minutter

Find din rejse og se din rejsetid

Rejs på 1. klasse

Rejser du på 1. klasse til udlandet, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse. I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse hente en gratis kop kaffe eller te eller en kildevand i DSB 7-Eleven* på stationen. Du har også adgang til DSB 1’ Lounges og DB Lounges i Tyskland med din billet til 1. klasse.

Find din togbillet til Tyskland på 1. klasse

*Dette tilbud gælder kun med en billet udstedt af DSB. 

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 

Husk, at børn der optager eget sæde skal betale for en pladsbillet.

Børn, der rejser alene eller sammen med andre voksne, betaler ca. halv pris af en voksen. Billetten kan købes hos DSB Kundecenter Udland 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service på stationerne

Se rejsebetingelser for børn* og voksne