Tog lige til oplevelsen

- fx weekendtur til Hamburg

Oplev Europa med tog

Står du og mangler inspiration til en weekendtur, vinterferien eller generelle udflugtsidéer, så kan du fx rejse til Hamburg eller Köln.

Tag toget til efterår i Berlin eller Hamburg

Få inspiration til din næste udlandsrejse her. Tag fx toget til Berlin og oplev det storslåede show `The One Grand Show´. Showet er en stor glamourøs forestilling med mere end 100 artister, 500 vovede og ekstravagante kostumer designet personligt af Jean Paul Gaultier, og finder sted på verdens største teaterscene i Friedrichstadt-Palast. Oplev showet og få 10 eller 20 EUR rabat med DSB.

Læs mere om Berlin og rabatmuligheden til showet

Du kan også tage toget til hyggelige Hamburg i efteråret og besøg Hamburg Dungeons, et rædselskabinet af shows, der alle har til formål at gengive den mørke side af Hamburgs historie. Oplev en blanding af shows og forlystelser om bl.a. Hamburgs brand, sagnet om Klabautermanden og meget mere. Hamburg Dungeons er beliggende i den historiske bydel Speicherstadt og ligger under samme tag som en af Hamburgs største seværdigheder, Miniatur Wunderland.

Læs mere om Hamburg

Tag med DSB på EinSmuttur til Nordtyskland

Tag familien eller vennerne med på ”EinSmuttur” til Nordyskland, hvor du finder fantastiske restauranter og kroer, wellness og spabade, samt shopping muligheder, hvor I kan spare mange penge. Oplev Nordtyskland i efteråret og i vinterhalvåret, som også rummer utallige loppemarkeder, julemarkeder og frem for alt kulturelle tilbud, der som fx Nordtysklands utal af spændende UNESCO verdensarvs oplevelser. 

Tysk turists hjemmeside

Find og køb togbillet til Nordtyskland

Køb din internationale pladsbillet her

Har du allerede billet eller Interrail Pass kan du købe din internationale pladsbillet her

Køb international pladsbillet

Du kan købe pladsbillet til rejser i forbindese med: Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Holland, Belgien og Luxembourg.
Hvis du har købt en Orange Europa-billet, så skal du have en pladsbillet til den afgang, der fremgår af billetten. Det er ikke muligt at købe specialprodukter online, som fx pladser til nattog og cykler. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18.

Bemærk: Det er ikke er muligt at reservere plads til barnevogne i togene til/fra eller i udlandet.

Bestil din rejse online

Bestil dine togbilletter til spændende europæiske destinationer direkte på dsb.dk.  
Køb dine print-selv billetter til destinationer i Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Tjekkiet, Østrig eller med Øresundstoget i Sverige

Du kan også få tilsendt billetter, når din rejse går til Sverige, Norge eller Schweiz. Bemærk venligst, at billetforsendelser kan tage op til 5 arbejdsdage i Danmark.

Find og køb din rejse til Europa

Rejsetid

Det tager ikke lang tid at komme til Tyskland, fx:

  • Aarhus-Hamburg 4 t 17 minutter
  • København-München 11 t 01 minutter
  • Aarhus-Berlin 6 t 49 minutter
  • København- Bremen 6 t 4 minutter
  • Aarhus-Køln 9 t 5 minutter
  • København-Lübeck 4 timer
  • Odense-Frankfurt 7 t 47 minutter

Find din rejse og se din rejsetid

Rejs på 1. klasse

Rejser du på 1. klasse til udlandet, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som regel også mere ro på 1. klasse. I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse hente en gratis kop kaffe eller te eller en kildevand i DSB 7-Eleven* på stationen. Du har også adgang til DSB 1’ Lounges og DB Lounges i Tyskland med din billet til 1. klasse.

Find din togbillet til Tyskland på 1. klasse

*Dette tilbud gælder kun med en billet udstedt af DSB. 

Børn med på rejsen

Som voksen kan du ofte tage op til 4 egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog. Spørg ved bestilling. 

Husk, at børn der optager eget sæde skal betale for en pladsbillet.

Børn, der rejser alene eller sammen med andre voksne, betaler ca. halv pris af en voksen. Billetten kan købes hos DSB Kundecenter Udland 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service på stationerne

Se rejsebetingelser for børn* og voksne