Interrail

Oplev Europa med tog

interrail

Til dig, der:

 • Vil rejse rundt i ét eller flere lande i Europa med tog  

Fordele:

 • Rejs rundt i over 30 lande i Europa 

 • Vælg mellem One Country Pass eller Global Pass

 • Lad tilfældigheden råde – eller følg en rejseplan

 • Global Pass giver ret til én ud- og hjemrejse i Danmark

Begrænsninger:

 • Køber du online, kan interrailkortet tidligst have afrejsedato 10 dage senere på grund af forsendelse. Skal afrejsedatoen være før, så ring 70 13 14 18 eller køb i DSB Billetsalg på stationer

 • Du kan tidligst bestille dit Interrail kort 92 dage inden rejsen. Ring 70 13 14 18 eller køb i DSB Billetsalg Udland

  DSB Billetsalg Udland

  LUK

  Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se, hvor de ligger nedenfor.

  DSB Billetsalg:

  Københavns Lufthavn, Kastrup
  København H
  Odense
  Aarhus H

 • Der kræves pladsreservation til de fleste internationale-, højhastigheds- og nattog i Europa

 • Du kan ikke købe One Country Pass til Montenegro eller til Bosnien og Hercegovina

Du kan rejse i 31 lande med et Interrail Global Pass

Det gælder Belgien, Bosnien og Hercegovina, Bulgarien, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland/Nordirland, Italien, Kroatien, Luxembourg, Makedonien, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Du kan også benytte færgeselskaberne Superfast Ferries og Minoan Lines, der sejler på visse strækninger mellem Italien og Grækenland. Du skal dog regne med at betale et tillæg i højsæsonen.


Rejs udvalgte eller alle dage i en periode med Global Pass

Global Pass giver dig enten mulighed for at rejse alle dage i en periode, eller - hvis du ikke har behov for at rejse i hele perioden - et bestemt antal rejsedage i perioden. Du vælger selv, hvilke lande du vil rejse i ud af de 31 lande som Global Pass gælder til.

Global Pass findes i varianterne: 

Periode Rejsedage
15 dage 5 dage
30 dage 7 dage
30 dage 10 dage
30 dage 15 dage
15 dage 15 dage
22 dage 22 dage
1 måned 1 måned

 

Interrail One Country Pass gælder kun i ét land

Køber du et One Country Pass, er det gældende til det land, der står på passet. Med et One Country Pass kan du vælge mellem 3, 4, 6 eller 8 rejsedage inden for en periode på 1 måned. Når du har valgt, hvilket antal rejsedage du vil have på dit One Country Pass, kan disse fleksibelt benyttes inden for den givne rejseperiode på en måned.

Planlæg din rejse

Du får de bedste oplevelser, når noget uventet opstår, og tingene ikke går som planlagt. Alligevel er det altid en god idé at lave en rejseplan hjemmefra. Du kan hente en internationale køreplan med de vigtigste forbindelser mellem Danmark og Tyskland. Til din rejse rundt i Europa kan du tage en køreplan med på din Smartphone.
Det kan også være en god ide at finde frem til, hvilke tog der har reservationskrav, og hvor du kan rejse uden pladsbillet.
Læs mere om, hvordan du booker pladsbillet til din Interrailrejse

Værd at vide

HUSK at have dit rejsepas klar, når du skal købe Interrail. Det gælder som dokumentation både ved køb og på rejsen, da Interrail-passet er et personligt dokument. Har du ikke et dansk pas, skal du huske at tjekke Visumregler for de lande, du ønsker at rejse til med dit Interrail Pass.
Sæt dig ind i rejseregler og dokumentation for din rejse, inden du tager af sted. Læs om rejseregler for Interrail, gyldigheden af dit Interrail Pass, og hvad du skal huske inden afrejse under Rejsebetingelser for Interrail

Du kan købe Interrail Global- og One Country Pass hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag 8-18, samt lørdag og søndag fra 9-15. Du kan også købe via DSB Billetsalg Udland på de større stationer. Udvalgte Pass kan købes online.

DSB Billetsalg Udland

LUK

Du kan købe / afhente billetter i DSB Billetsalg. Du kan se, hvor de ligger nedenfor.

DSB Billetsalg:

Københavns Lufthavn, Kastrup
København H
Odense
Aarhus H

Pladskrav - sommer 2016

I sommerperioden fra 12. juni til 4. september 2016 er der reservationspligt på alle internationale tog, der kører direkte mellem Danmark og Hamburg. Husk at købe pladsbillet til din rejse, hvis du skal til udlandet.

Børn med på Interrail

Det er gratis at tage dit barn med på Interrail. Der skal dog betales for pladsbilletter og tillæg, og du skal huske at bestille et gratis Interrail kort til dit barn. En voksen kan tage op til 2 børn indtil 12 år med på Interrail. 

Læs mere under Rejsebetingelser for Interrail

Ét eller flere lande?

Vælg mellem Interrail Global Pass og One Country Pass. Med Global Pass kan du rejse frit over det meste af Europa. Med One Country Pass kan du rejse rundt i ét land. Interrail kan fås til alle aldersgrupper, og du bestemmer selv, hvor længe du vil være afsted.

Spørgsmål og svar

 • Du kan købe Interrail-pas til 1. klasse (senior, voksen og barn) eller 2. klasse (senior, voksen, ung, barn) på de nationale baner i udlandet. Vil du rejse med privatbaner, højhastighedstog eller på 1. klasse, hvis du har InterRail til 2. klasse, skal du betale ekstra.

 • Interrail-passet gælder til nogle færgeforbindelser mellem Grækenland og Italien. Andre færgeforbindelser eller private jernbaner tilbyder en rabat, hvis du har et Interrail-pas. Det kan du læse mere om på Interrails internationale side.

Læs mere om Interrail