DSB Gruppebillet Udland

Drop flyet og tag toget til jeres næste studietur, lejrskoleophold eller foreningsudflugt.

Drop flyet og tag toget til jeres næste studietur, lejrskoleophold eller foreningsudflugt.

Mange gymnasier, højskoler, efterskoler m.fl. ønsker at rejse bæredygtigt, når en gruppe elever skal på studietur til udlandet. Hvad er mere oplagt end at tage toget og dermed rejse fra centrum til centrum?

Vælg den rejseform, der passer dig bedst

DSB har to muligheder for at sende større grupper til udlandet; en normal gruppebestilling fra by til by eller Interrail. DSB vil hjælpe med at finde frem til den bedste løsning for jer både ift. pris og fleksibilitet. 

Togrejser til udlandet er populære

DSB modtager flere og flere forespørgsler for grupper (skoler, foreninger eller lignende), der skal på oplevelsesture eller studieture. Afhængigt af hvor I ønsker at rejse hen, finder vi den bedste rejseplan til jer. Generelt er der begrænset antal pladser rundt i Europa, derfor skal hver forespørgsel undersøges individuelt. Send os en forespørgsel, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Hvad koster det, og hvordan bestiller man gruppebilletter?

Afhængigt af gruppens størrelse, kan I kontakte DSB Kundecenter Udland eller vores specialrejser.

  • Såfremt I er en erhvervskunde, har et EAN-nummer eller skal rejse over 30 personer, kontakt da specialrejser@dsb.dk for at få den rette vejledning og pris.
  • Gruppestørrelser op til 30 kan kontakte DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for at få den rette vejledning og pris.
  • Det er desværre ikke muligt at selvbetjene sig ved gruppeforespørgsler.
  • Vær opmærksom på, at der er forskellige forsalgsperioder i Europa. For rejser ind og ud af Danmark kan vi tidligst udstede billetter 92 dage før afrejse, men nattog kan ofte reserveres 180 dage før afrejse. Kontakt os for at planlægge rejsen bedst muligt.

Se handelsbetingelser for udland og rejsebetingelser for Interrail.

Spørgsmål og svar