Odense - Vejle

Tag toget fra Odense til Vejle

Du kan nemt og hurtigt komme til Vejle, når du rejser med toget. Der kan også hurtigt blive tale om en billig rejse med både DSB Orange-billetter fra 42 kroner samt store børnerabatter. Med mange af vores mere end 30 daglige afgange, er du fremme på under 50 minutter.

  • Rejsetid ca. 45 minutter med InterCityLyn
  • Priser fra 42 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn på under 12 år med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange på strækningen
  • Nyd forfriskninger og dagens aviser på DSB 1’

Kom til Vejle på under 50 minutter

Lyntoget tager dig fra Odense til Vejle på under 50 minutter. På alle vores afgange er der gode muligheder for at arbejde. Vi har gratis internet og strømstik ved alle sæder. Du kan selvfølgelig også slappe af i de bløde sæder på turen.

Du er mere end velkommen til at tage mad og drikke med på vores afgange fra Odense Station. Du finder 7-Eleven på begge stationer.

Der er mulighed for parkering ved stationen i Vejle, så du nemt kan komme med toget.

Se alle afgange

Priser fra 42 kroner med DSB Orange

Der er penge at spare, hvis du kan finde en DSB Orange-billet, som passer dig. Du får stadig alle fordelene, men billetten koster fra bare 42 kroner. Du kan altså hurtigt spare mange penge med en Orange-billet.

Vi har mere end 30 daglige afgange. Ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen Odense – Vejle, er det en god ide at tjekke så tidligt som muligt. Du skal dog være hurtigt ude, da de er meget eftertragtede.

Vi sætter billetterne til salg 2 måneder før rejsetidspunktet.

Køb din Orange-billet

Tag 2 børn under 12 år med på din billet

Som voksen kan du tage op til to børn i alderen 0-11 år med på din egen billet til toget. Skal du have tre børn under 12 år med, kan du købe en Børnebillet til det tredje barn.

Er børnene mellem 12-15 år, rejser de ikke gratis, men de kan købe en Børnebillet. Børn, der rejser på en Børnebillet, kan tage et barn under 12 år med gratis.

Der er altså mange penge at spare for børnefamilien, hvis I rejser med toget. Pengene kan I eventuelt bruge på lidt lækkert til turen. 

Mere end 30 daglige afgange på strækningen

Der er mange afgange at vælge mellem på strækningen Odense – Vejle, når du rejser med toget. Faktisk er der mere end 30 daglige afgange. Det gør det nemt at planlægge din tur, da du nemt kan finde en afgang, som passer perfekt sammen med din kalender.

Køber du en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgangene den pågældende dag. Skulle du misse en afgang, gør det ikke noget, da du så bare kan tage det næste tog.

Det gør det nemt og fleksibelt at rejse mellem de to byer.

Nyd forfriskninger og dagens aviser på DSB 1’

Rejser du på en billet til DSB 1’, får du fri adgang til dagens aviser, kildevand, kaffe og te på turen. Tager du toget om morgenen, serverer vi også en lækker morgenmad indtil kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt til rejsen.

Snup også en gratis kaffe, te eller vand fra 7-Eleven, inden du stiger på toget - bare vis din billet.

Du kan også slappe af i vores DSB 1’ Lounge på Odense Station, inden du skal med toget. I loungen er der gratis internet og diverse forfriskninger. 

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.