Vordingborg Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag05.45-20.00
Lørdag08.00-19.00
Søndag09.00-21.00

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Vordingborg Station

Vordingborg Station er beliggende på det sydlige Sjælland i Vordingborg Kommune. Vordingborg er via broer forbundet med Masnedø og herefter Falster. Fra Vordingborg Station kan du rejse med regionaltog, som kører på strækningen mellem København og Rødby. Regionaltog kører på korte og mellemlange strækninger og standser typisk på alle station undervejs.

Faciliteter på Vordingborg Station

På Vordingborg Station finder du forskellige faciliteter, som er til for at gøre din rejse bedst mulig. Hvad end du ankommer til stationen i bil eller på cykel, så er der rig mulighed for parkering tæt ved stationen. På selve stationen finder du naturligvis toiletter og en billetautomat, som du kan benytte dig af, hvis du mangler at købe billet, når du ankommer. Og har du god tid inden din rejse, så kan du tanke op med kolde forfriskninger eller en varm kop kaffe i DSB 7-eleven butikken, som holder åbent alle ugens dage. Her er der med andre ord rig mulighed for at få startet rejsen på en god måde!

Tag toget og rejs med DSB

Fordelene ved at tage toget og rejse med DSB er mange! Du slipper for at sidde fast i trafikken, når alle andre også skal til eller fra arbejde, til møde eller hente børn og så videre. Derudover har du her mulighed for at nyde det afbræk, som en togtur giver dig. Togturen er din tid. Der er ikke andre, der bestemmer, hvad den skal gå med. Nogen bruger tiden på at arbejde, forberede sig til en skoledag eller andet, mens andre lukker øjnene, læser avisen eller lytter til musik. Det er helt op til dig, hvordan du udnytter tiden i toget. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er helt optimale – det er op til dig selv at udnytte dem bedst muligt.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.