Vordingborg Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag08.00-19.00
Søndag09.00-19.00

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Vordingborg Station

Vordingborg Station er beliggende på det sydlige Sjælland i Vordingborg Kommune. Vordingborg er via broer forbundet med Masnedø og herefter Falster. Fra Vordingborg Station kan du rejse med regionaltog, som kører på strækningen mellem København og Rødby. Regionaltog kører på korte og mellemlange strækninger og standser typisk på alle station undervejs.

Faciliteter på Vordingborg Station

På Vordingborg Station finder du forskellige faciliteter, som er til for at gøre din rejse bedst mulig. Hvad end du ankommer til stationen i bil eller på cykel, så er der rig mulighed for parkering tæt ved stationen. På selve stationen finder du naturligvis toiletter og en billetautomat, som du kan benytte dig af, hvis du mangler at købe billet, når du ankommer. Og har du god tid inden din rejse, så kan du tanke op med kolde forfriskninger eller en varm kop kaffe i DSB 7-eleven butikken, som holder åbent alle ugens dage. Her er der med andre ord rig mulighed for at få startet rejsen på en god måde!

Tag toget og rejs med DSB

Fordelene ved at tage toget og rejse med DSB er mange! Du slipper for at sidde fast i trafikken, når alle andre også skal til eller fra arbejde, til møde eller hente børn og så videre. Derudover har du her mulighed for at nyde det afbræk, som en togtur giver dig. Togturen er din tid. Der er ikke andre, der bestemmer, hvad den skal gå med. Nogen bruger tiden på at arbejde, forberede sig til en skoledag eller andet, mens andre lukker øjnene, læser avisen eller lytter til musik. Det er helt op til dig, hvordan du udnytter tiden i toget. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er helt optimale – det er op til dig selv at udnytte dem bedst muligt.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.