Vipperød Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Vipperød Station

Når du rejser fra Vipperød Station i Holbæk Kommune, så har du mulighed for at stige på regionaltog, som kører på strækningen mellem København og Kalundborg. Stationen er placeret i Vipperød by og har Tølløse og Holbæk som nabostationer. Regionaltoget, som betjener Vipperød Station, kører korte og mellemlange strækninger inden for de enkelte landsdele og standser derfor også typisk på alle stationerne. Du kan læse meget mere om hvilke billetter og services, vi hos DSB tilbyder, og finde den rette til dit behov og rejse.

Søg på din rejse på DSB.dk

Er du i tvivl om, hvordan dine rejseplaner ser ud, eller hvilke muligheder du har fra Vipperød Station? For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi hos DSB samlet netop disse vigtige funktioner på ét sted, som er nemt for dig at tilgå, også når du er på farten. Med DSB app har du alt, hvad ud behøver, lige ved hånden. På DSB app kan du undersøge rejser, afgangstider og billetpriser direkte på din smartphone. Derudover kan du opbevare, købe og forny både billet og kort – og dermed vise din billet direkte på din telefon.

Rejs billig med DSB Orange

Hvis du allerede nu ved, at du om flere uger eller måneder skal på en rejse med toget fra Vipperød Station, så kan du med fordel undersøge mulighederne for at rejse på en DSB Orange-billet. DSB Orange er et billigere alternativ til standard enkeltbilletter. De er for dig, der kan rejse udenfor myldretiden – du får med andre ord rabat for din fleksibilitet. På en DSB Orange-billet kan du tilmed tage to børn på under 12 år med på togrejsen kvit og frit. Billetterne sættes til salg omkring 2 måneder før rejsetidspunkt, hvorfor du vil have flere at vælge mellem, hvis du er ude i rigtig god tid. Læs meget mere om DSB Orange her!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.