Vildbjerg Station

 

Service

Mere om Vildbjerg Station

Vildbjerg Station er beliggende i Herning Kommune i Region Midtjylland. Stationen er en del af den jernbanestrækning, som løber på tværs af Midtjylland fra Struer Station til Fredericia Station. Fra Vildbjerg Station har du rig mulighed for at fange togforbindelserne til hele landet såvel som i lokalområdet. Du kan stige på regionaltog, som kører korte strækninger i lokalområdet, og så kan du stige på InterCityLyn, som kører lange strækninger på tværs af landsdelene helt til København. Ønsker du et overblik over alle togruter i Danmark? Tag et kig på rutekortet her.

Rejs til DSB til og fra Vildbjerg Station

Skal du rejse til eller fra Vildbjerg Station inden for den nærmeste fremtid? I så fald er du kommet til det rette sted. Her på dsb.dk kan du læse om Vildbjerg Station samt hvilke afgange, billetter og priser, der er i spil for dig. Her på siden kan du til enhver tid søge på din rejse, købe din billet og planlægge din tur ned til mindste detalje

DSB app: Alt på ét sted

For at gøre det nemmere for alle rejsende, så har vi samlet flere vigtige funktioner på ét sted. I appen har du det mest nødvendige lige ved hånden samtidig med, at du her kan opbevare dine billetter og kort samt vise dem direkte på skærmen til kontrolløren. DSB app gør det ud for fremtidens billetautomat, hvilket betyder, at du til enhver tid kan købe og forny dit kort. Når du har DSB app på din smartphone, har du med andre ord altid adgang til en billetautomat, hvilket kan være rart, når man er på farten. Betalingen via appen sker ligeledes nemt, hurtigt og sikkert, eftersom at du automatisk betaler med MobilePay, når du køber en billet gennem DSB app. Læs mere om DSB app og alle fordelene her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.