Viby Sjælland Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper

Service

Mere om Viby Sjælland Station

Viby Sjælland Station er placeret på Midtsjælland, nærmere bestemt i Roskilde Kommune. Stationen er også kendt forkortet som Viby Sj. Fra stationen kan du rejse med regionaltog, som kører på strækningen mellem Slagelse Station og Københavns indre by, Østerport Station. Går din rejse til Fyn eller Jylland, må du skifte togforbindelse, hvilket er muligt på Roskilde Station og i Høje Taastrup. Herfra kan du stige på både InterCity og InterCityLyn, som kører på lange strækninger, der forbinder landsdelene.

Find den rette billet

Er du i tvivl om, hvilken billet der er mest fordelagtig for dig? Der findes et hav af billettyper og kort, hvorfor der med garanti også er en billet, der passer til dig og dine rejsevaner. Når du køber billet, skal du overveje, hvor ofte du rejser, og om der er forhold, der giver dig ret til rabat. Er du eksempelvis studerende og ung, pendler eller pensionist? Der findes kort og billetter, der tilgodeser din situation.

Tjek din køreplan inden afgang

Ønsker du at tjekke op på køreplanen inden afrejse eller måske undervejs? Begge dele er muligt, når du rejser med DSB. Her på hjemmesiden kan du altid holde dig opdateret om den aktuelle togtrafik samt orientere dig i de gældende køreplaner. Hvis du vil holdes opdateret, når du er på farten, så anbefaler vi, at du benytter dig af DSB app. Heri er de vigtigste funktioner samlet på ét sted – billetkøb, trafikinformation, køreplaner med mere. På den måde har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden, når du er på farten. Læs mere om DSB app her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.