Vesterport Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - onsdag06.00-24.00
Torsdag - fredagDøgnåbent
LørdagDøgnåbent
Søndag06.00-24.00
DSB 7-Eleven Deli
Mandag08.00
Tirsdag - fredag
Lørdag - Søndag

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper
  • Rulletrapper

Service

Mere om Vesterport Station

Vesterport Station er en af de mest centrale S-togs-stationer i København. Stationen er beliggende i bydelen Vesterbro tæt ved Rådhuspladsen, Planetariet og spillestedet Pumpehuset, og fra Vesterport Station kan du tage hele seks forskellige S-togs-linjer rundt i hele Storkøbenhavn og forstæderne:

Uanset hvor du gerne vil hen, kan du således med god sandsynlighed hurtigt komme det, når du tager toget fra Vesterport Station. S-togene kører med få minutters interval næsten hele døgnet rundt, så du altid kan tage på tur, når det passer dig.

Book din billet online, og tag afsted med det samme

Undgå at stresse over billetkøb, når du står og skal med toget, ved at købe din billet hjemmefra online her på DSB.dk. Så er du klar til at rejse straks og til at hoppe på det S-tog, der passer til dine behov for at kunne komme hurtigt rundt i hele Hovedstaden. På Vesterport Station finder du både 7-Eleven, let cykelparkering og gode adgangsforhold med både trapper, rulletrapper og elevator, og det er derfor nemt og bekvemt at rejse, når du tager toget fra Vesterport Station.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.