Veksø Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper

Service

Mere om Veksø Station

Veksø Station er en af de mange S-togsstationer, som er en del af S-togssystemet. Veksø Station ligger på Frederikssundbanen og er derfor en del af Linje H og Linje C. Fra denne station kan du på bare en halv time rejse helt ind til Københavns indre by. Københavns S-togsnet består af 7 S-togslinjer, der forbinder Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge med den indre by. Du kan få et overblik over S-togsnettet her på Linjekortet.

Køb billet på DSB.dk

Er du i tvivl om, hvilken billet der er mest fordelagtig for dig? Det er ikke utænkeligt, eftersom at der findes et hav af forskellige billetløsninger. Mange rejser dagligt med S-toget og andre bruger kun muligheden få gange, nogle er studerende og andre pensionister – hvorfor der er forskellige behov at dække. På dsb.dk kan du læse om hver enkelt billettype, vælge den rette og købe den med det samme.

Blandt de mest populære produkter finder du Rejsekortet, som netop gør det nemt for dig overskue din egen billetsituation. Rejsekortet findes som bekendt også i flere udgaver, så der er ét til ethvert behov. Princippet er dog det samme, smarte system ved alle kort. Rejser du med et Rejsekort, skal du blot huske at tjekke ind, når du påbegynder din rejse, og ud igen, når du slutter den. Så længe der er penge på kortet, så sørger det selv for at udregne din pris på rejsen og naturligvis med de rette rabatter. Læs meget mere om Rejsekortet her!

Rejs nemt og bekvemt i København

Københavns S-tog udgør sammen med metro, bus og regionale tog ét stort, sammenhængende og velfungerende infrastrukturelt system. Nettet af transportmuligheder består af både korte og lange strækninger, så du kan flytte dig i udkanten af hovedstadsområdet, i indre by samt på tværs af det hele. Hele hovedstadsområdet er tilmed inddelt i et fælles zonesystem, hvilket betyder, at du frit kan rejse på tværs af metro, bus og tog på den samme billet, så længe den er gyldig i de zoner og i den tidsperiode, du rejser i.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.