Vejle Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-23.00
Lørdag - Søndag07.00-23.00

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper

Service

 • DSB 7-eleven
 • Billetautomat
 • Forhal Åben mandag - lørdag kl. 05.00-24.00, søn- og helligdage 07.00-24.00
 • Toilet og handicaptoilet Der betales med kort. Pris 5,00kr. Åben mandag-lørdag kl. 6-22, søndag kl. 7-22.
 • Bagagebokse Pris - lille = 20 kr, stor = 40 kr
 • Handicapservice Mødested: ved billetsalget Læs mere om Handicapservice
 • Cykelparkering
 • Aflåst cykelparkering
 • Parkering Parkering ca. 120 pladser. Bemærk DSB Bilparkering gælder ikke hele Reinholdts Plads - vær opmærksom på skiltene. Belægningsprocent 70%. Læs om belægningsprocenten

Parkering

Hvis du skal parkere på Vejle station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Vejle Station

Fra stationen i Vejle kan du komme rundt med InterCity, InterCityLyn og regionaltog til det meste af landet, og selvom Vejle ikke er blandt de største byer i Danmark, føles Vejle derfor stadig meget central. Om du vil nordpå, sydpå, vestpå eller østpå fra Vejle Station – ja, det bestemmer du helt selv. Vi har gjort det til vores fornemmeste opgave at få dig godt fra A til B uanset destination, så køb din billet, stig på toget, og nyd turen fra Vejle Station til din endelige slutdestination. Vi glæder os til at have dig med på tur!
Fra Vejle Station kan du både rejse rundt til resten af Jylland, eller du kan tage et smut til Fyn eller Sjælland. Oplevelserne og de mange muligheder står i kø, og med DSB kan du rejse lige præcist hen, hvor du har lyst til. Planlæg din rejse hjemmefra, eller tag på en spontan tur ud i det blå. Vi er med dig hele vejen fra Vejle Station, og til du står af igen og begynder at udforske din endelige destination.

Det er nemt at rejse fra Vejle Station

På Vejle Station har vi gjort det nemt for dig som rejsende ved at give dig adgang til et bredt udvalg af forskellige faciliteter, der til sammen kan sikre dig den bedst mulige rejse. Vejle Station er samlet i Vejle Trafikcenter centralt i Vejle, og herfra kører der, udover tog, også regionalbusser og bybusser, der gør det let at komme rundt i Vejle og omegn.
På stationen er der både billetautomat, flere toiletter samt bagagebokse, så du kan opbevare din bagage og måske kan nå at nyde byen lidt, inden du skal videre med tog fra Vejle Station. Du kan også bruge ventetiden i den hyggelige forhal, hvor du er i læ for vind og vejr, og det er også her, du finder 7-Eleven, hvor du kan købe et lækkert måltid mad eller velsmagende snacks til togturen. I 7-Eleven på Vejle Station kan du blandt andet købe bake off, sandwiches, diverse salater, chips, chokolade og andre snacks, så du kan få stillet både den store og den lille sult og kan tilfredsstille både søde og salte tænder. Hvad trænger du til lige nu? Du finder det i 7-Eleven på Vejle Station!

Book din billet online, og rejs afsted, når det passer dig

Med DSB kan du vælge imellem mange daglige afgange fra Vejle Station. Vi kører på både kortere og længere strækninger over hele landet, og vi sætter en ære i at bringe dig godt fra ét sted til et andet. Hvor går turen hen for dig næste gang? Ved du det allerede nu, kan du købe din billet med det samme her på DSB.dk, hvor du finder alle vores aktuelle billettyper og afgangstider fra Vejle Station. Find nemt den afgang, der matcher dine ønsker og behov, og book din billet i dag. Så er du klar til at rejse med det samme og til at nyde en hyggelig togtur fra Vejle Station! Rejs med DSB – så kommer du altid hurtigt og sikkert frem!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.