Vejle Sygehus Station

 

Service

Mere om Vejle Sygehus Station

Vejle Sygehus Station er som navnet antyder beliggende centralt i Vejle lige ved siden af byens store sygehus. Fra Stationen kan du rejse med regionaltog, som kører på strækningen mellem Fredericia og Struer Station. Vejle Sygehus Station ligger kun ét stop fra Vejle Station, der fungerer som et knudepunkt i Midtjylland sammen med Fredericia og Kolding. Rejser du fra Vejle Sygehus til Vejle Station, kan du skifte togforbindelse og rejse videre med både InterCity og InterCityLyn, som kører mellemlange og lange strækninger.

Køb din billet på DSB.dk

Rejser du dagligt med toget eller blot en gang eller to om måneden? Vi har en billetløsning til dig og dine rejsevaner. Vi tilbyder et hav af kort og billettyper. Her på dsb.dk kan du læse om hver enkelt billet, finde den rette og tilmed købe den online. Foruden de almindelige enkelt- og returbilletter, så finder du også forskellige muligheder for kort, der tager højde for bestemte rejsevaner. Et pendlerkort er for dig, der ofte rejser på den samme strækning og som gerne vil have en fast lav pris. Med dette kort har du altid en gyldig billet, uanset hvor meget du rejser. Pendlerkortet kan du tilmed nemt købe og opbevare i DSB app lige som med alle andre billetter og kort.

Rejser du med rejsekort?

Hvis ikke du allerede er den glade bruger af et Rejsekort, så kan du med fordel kigge nærmere på den landsdækkende billetløsning. Rejsekortet er for dig, der ønsker en smart, overskuelig billet, som du tilmed kan bruge i hele landet, når du rejser med bus, metro og tog. Rejsekortet tager automatisk højde for zoner, tidspunkter, priser og dermed rabatter, når du bruger det som din billet. Husk at checke ind og ud igen, når din rejse er slut. Der findes rejsekort med forskellige kundetyper, der tilgodeser forskellige behov hos de rejsende – find det rette rejsekort til dig selv her.