Vejen Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator Til spor 2 og 3
  • Trapper

Service

Mere om Vejen Station

Vejen Station er beliggende i udkanten af Jyllands trekantområde, der fungerer som et stort knudepunkt for meget af Danmarks togtrafik. Vejen Station er nærmere bestemt placeret midt mellem Brørup og Lunderskov Station. Fra Vejen Station kan du rejse med både regionaltog og InterCity, som kører mellem Esbjerg og henholdsvis Aarhus og København. Når du rejser fra Vejen Station har du med andre ord rig mulighed for både at rejse lokalt i området samt over længere strækninger på tværs af landsdele og broer.

Find din billet på dsb.dk

Hører du til den gruppe af rejsende, som befinder sig i et tog på den samme strækning flere gange om ugen eller måske dagligt? Så er du en af de mange rejsende, vi betegner som pendlere. Hvad end du rejser til arbejde, uddannelse eller fritidsinteresser, så passer du ind i den kategori af pendlere, som rejser i fast dagligdag. Et pendlerkort giver dig en fast lav pris på den strækning, du rejser på, samtidig med at du altid har en gyldig billet med dette kort, uanset hvor meget du rejser. Her kan du læse meget mere de forskellige pendlerkort, vi tilbyder.

DSB app – alt samlet på ét sted

For at gøre det hele lidt nemmere for dig, har vi samlet flere af de vigtige funktioner på ét sted. Det er funktioner, som du måske er vant til at bruge – forskellen er, at de er samlet i én app på din smartphone. I DSB app har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden – også når du er på farten. Her kan du blandt andet købe og opbevare billetter eller forny dit kort, modtage aktuel trafikinformation, når det er relevant for dig, og tjekke op på køreplanen og afgangstiderne. Nemmere bliver det ikke. Du kan læse mere om DSB app her!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.