Vedbæk Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator Til spor 1

Service

Mere om Vedbæk Station

Vedbæk Station er beliggende i Nordsjælland midt mellem Rungsted Kyst og Skodsborg Station. Stationen ligger i Rudersdal Kommune, som er en del af det nordligste af Region Hovedstaden. Fra Vedbæk Station kan du rejse med regionaltog, som kører på strækningen mellem Helsingør og Københavns indre by. Regionaltoget kører lokalt langs Nordsjællandskyst, så går din rejse til det øvrige Sjælland, Fyn eller Jylland, må du skifte til en anden togforbindelse. Fra Københavns Hovedbanegård har du rig mulighed for at skifte til både InterCity, InterCityLyn og andre regionaltog.

Find din billet på dsb.dk

Er du i tvivl om, hvilken billet- eller korttype du skal rejse på? Du er ikke den eneste. Der findes nemlig et hav af valgmuligheder. Når du tager toget en sjælden gang imellem, så kan du uden problemer køre på en standard enkelt- eller returbillet. Her på dsb.dk kan du læse om de forskellige enkeltbilletter, vi tilbyder.
Rejser du derimod ofte med toget, måske endda i fast dagligdag, så kan et kort, der giver dig de rette rabatter, være en god løsning. Hvad end du rejser som pendler, ung og studerende, ældre eller måske i en gruppe, så har vi en god løsning til dig og dine rejsevaner.

Tjek din afgang fra Vedbæk Station her!

På dsb.dk kan du til enhver tid tjekke, hvilke afgange der er fra en Vedbæk Station. Alt du skal gøre er at oplyse dine rejsedetaljer, hvorefter du vil se, hvilke ruter og afgange der er i spil for dig. Hvis du vil, kan du her købe billetten med det samme. Ønsker du at orientere dig om køreplanerne og mulige ændringer, så kan du i trafikinformationen finde netop den slags information. Her kan du tilmed lave din egen personlige køreplan, som tager højde for de oplysninger, du taster ind såsom ugedage, strækning og tidsrum.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.