Vangede Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

  • Billetautomat
  • Ventesal/forhal
  • Cykelparkering

Mere om Vangede Station

Vangede Station er en S-togsstation, som ligger Farumbanens linje B og Bx. Fra Vangede S-togsstation kan du stige på toget og rejse ind mod Københavns indre by og videre mod Høje Taastrup eller modsat ud af byen som Farum. Vangede S-togsstation er beliggende i Gentofte Kommune og har Kildebakke og Dyssegård Station som nabostationer. Med Københavns S-togssystem kan du, på både nem og bekvem vis, rejse til og fra den indre by samt på tværs af hele hovedstadsområdet.

Tjek køreplanen på DSB.dk

Det københavnske S-togssystem består af 6 S-togslinjer samt linje F, der går på tværs af de øvrige linjer. S-togslinjerne strækker sig fra Københavns indre by til Klampenborg, Hillerød, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge. Linje F strækker sig på tværs af de andre linjer og forbinder Hellerup med Ny Ellebjerg. Linje F giver dig mulighed for at skifte linje, før du når Københavns helt centrale stationer som Nørreport og Hovedbanegården.

På dsb.dk finder du køreplaner over hver enkelt linje – herunder naturligvis B og Bx-linjerne – som er den linje, hvorpå Vangede S-togsstation ligger. Du kan også orientere dig på Linjekortet, hvis du ønsker et visuelt overblik over hele S-togssystemet. Hver enkelt linje er bogstav- og farvekoordineret. I Trafikinformationen her på hjemmesiden kan du ligeledes orientere dig om dagens ændringer, sporarbejde og køreplanerne.

Betal med DSB app

Som i ethvert andet tog kræver en rejse med S-toget, at du har en gyldig billet eller et kort. For at gøre det nemmere for dig, der rejser med DSB, har vi samlet de vigtigste funktioner i DSB app, hvor du har alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden. DSB app er fremtidens billetautomat, hvorfra du nemt kan finde og betale for din rejse – og det gælder også S-toget. Hvad end du rejser på en enkeltbillet, zonebillet, ungdomskort eller pendlerkort, så kan du benytte dig af DSB app.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.