Vamdrup Station

 

Service

Mere om Vamdrup Station

Vamdrup Station ligger i yderkanten af trekantområdet, der fungerer som et knudepunkt for meget af togtrafikken i Danmark. Stationen ligger i Kolding Kommune og er en del af den jernbane, som strækker sig gennem meget af Jylland, Fyn og Sjælland. Fra Vamdrup Station kan du rejse InterCity og InterCityLyn, som netop kører på mellemlange og lange strækninger. Skal du eksempelvis til København, kan du rejse direkte uden skift og være fremme på omkring 2,5 time. Her på dsb.dk kan du søge på din rejse og finde den afgang og billet, der passer bedst ind i dine planer.

Rejs billig med DSB Orange

Har du en klar plan for din rejse enten til eller fra Vamdrup Station – og er du ude i ekstra god tid – så kan du med fordel gå efter at rejse på en DSB Orange-billet. DSB Orange er et billigere alternativ til standard enkelt- og returbilletter. De er for dig, der kan rejse uden for myldretiden og travle perioder. Du får med andre ord rabat for din fleksibilitet, når du rejser på DSB Orange. På en DSB Orange-billet kan du tilmed tage to børn på under 12 år med på togrejsen kvit og frit. Billetterne sættes til salg omkring 2 måneder før rejsetidspunkt, hvorfor du vil have flere at vælge mellem, hvis du er ude i rigtig god tid. Læs meget mere om DSB Orange her!

Rejser du med Rejsekort?

Rejsekortet er en populær billet, som kan bruges i hele landet. Ikke nok med at den er yderst brugervenlig med sit smarte tjek-ind- og tjek-ud-system, så klarer kortet samtidig alle prisudregningerne for dig. På den måde slipper du for at skulle tænke på gyldige tidsrum, zoner, billetpriser, når du planlægger din rejse. Rejsekortet udregner automatisk din pris og tager højde for dine rabatter, når du rejser med både tog, bus og metro. Rabatterne afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser, og hvornår du rejser på dagen. Vil du vide mere om det smarte kort og blive klogere på dets mange fordele? Læs mere om Rejsekort her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.