Valby Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag05.30-20.00
Lørdag - Søndag05.30-20.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Valby Station

Valby Station er en S-togsstation, der ligger, hvor Høje Taastrup-banen (linje B og Bx) og Frederikssundbanen (linje C og H) deler sig, og Valby Station er derfor stop for S-tog på begge baner. Herudover betjener Valby Station enkelte regionaltog og InterCity, og der afgår flere ekspresbusser mod Jylland fra stationen. Det er med andre ord super let at rejse fra Valby Station, uanset hvor i Danmark, du skal hen, og vi glæder os til at byde dig velkommen, hvis du vælger at rejse med toget på hele eller på dele af turen fra Valby Station til din slutdestination. Læs mere nedenfor om de faciliteter, du kan finde på Valby Station, og glæd dig til at rejse afsted på eventyr!

Det er nemt og bekvemt at rejse fra Valby Station

Valby Station er en populær station med mange forskellige daglige S-togsafgange, busafgange og afgange med regionaltog og InterCity. Derfor bruger rigtig mange mennesker stationen på daglig basis, og på Valby Station kan du møde både pendlere, turister og lejlighedsrejsende i én stor sammensmeltning.
Stationen er et rart sted at rejse fra med mange gode faciliteter. Der er adgang til stationen med både trapper og elevator, og på stationen er der en ventesal, så du ikke behøver at stå udenfor og vente på toget på de kolde dage. Her er parkeringspladser, cykelparkering og toiletter på stationen, ligesom at 7-Eleven ligger lige inden for døren, så du kan få tanket op på lidt lækker mad og drikke til turen. Det er særligt praktisk, hvis du skal rejse langt, og du ikke har fået smurt en madpakke hjemmefra. 7-Eleven på Valby Station har mad og drikkevarer til både den store og den lille sult, og uanset om du er til salt eller sødt, kan du finde noget her, der tilfredsstiller dine behov og smagsløg.

Køb billet online, og rejs fra Valby Station, når det passer dig

Uanset hvor turen går hen, kan DSB bringe dig godt fra A til B. Vi kører over hele landet på både korte og lange strækninger, og står du på ved Valby Station, er der nærmest ingen grænser for, hvor du kan ende henne. Har du allerede en destination i tankerne, eller har du brug for lidt ekstra tid til at beslutte dig? Når du ved, hvor du vil hen, kan du bestille billet til toget online her på DSB.dk, hvor du finder mange forskellige billettyper og daglige afgange til og fra Valby Station. Herefter er det blot at møde op til dit valgte afgangstidspunkt og stige på toget. Det er let som en leg at rejse med DSB, og uanset om du rejser til eller fra Valby Station, garanterer vi dig for, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre dig den bedst mulige rejse. Hvad har du lyst til at opleve i dag? Vi kører dig, så vidt muligt, lige til døren!