Tinglev Station

 

Åbningstider

Kiosk med billetsalg
Mandag - fredag07.15-19.30
Lørdag - Søndag08.00-19.30

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Tinglev Station

Planlægger du en rejse til eller fra Tinglev Station i Sønderjylland i den nærmeste fremtid, så er du kommet til det rette sted. Her på dsb.dk kan du læse som stationens faciliteter, samt hvilke køreplaner og billettyper der er i spil for dig, hvis du rejser til eller fra Tinglev Station.

Rejs med DSB til og fra Tinglev Station

Tinglev Station er beliggende i Sønderjylland, nærmere bestemt i Aabenraa Kommune. Fra Tinglev Station har du rig mulighed for at rejse ud med DSB, eftersom at flere togforbindelser standser her. Du kan stige på eller af både InterCity og InterCityLyn, som begge kører på tværs af landsdelene på mellemlange og lange strækninger. Går din rejse mod Sønderborg på Als, kan du rejse med Lyntoget, som har endestation her. Skal du derimod længere sydpå mod grænsen, kan du rejse med InterCity, som standser i Flensburg. Begge togtyper kører også nordpå fra Tinglev Station og standser i Lunderskov, hvor du har mulighed for at ændre kurs igen. Hvis du vil vide mere om, hvordan togruterne i Danmark ser ud, så kan du tage et kig på rutekortet her.

Find din rejse og pris her!

Hvad end du pendler til og fra arbejde dagligt eller rejser få gange om året, så har vi en billetløsning til dig. Mange bruger toget på daglig basis, hvorfor en del af mulighederne, tager højde for netop det. Men søger du blot en enkelt billet, så kan du bare søge på din rejse – så bliver du automatisk præsenteret for den billet, der er gældende for rejsen. Er du derimod pendler, som rejser i fast dagligdag på samme strækning, så kan du med fordel rejse på et af de mange pendlerkort, som tager højde for dine rejsevaner. Du kan læse om de forskellige pendlerkort her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.