Thyregod Station

 

Service

Mere om Thyregod Station

Thyregod Station er placeret i Midtjylland, nærmere bestemt i Vejle Kommune. Fra stationen kan du rejse med både regionaltog og InterCityLyn. Fra Thyregod Station tager det bare 35 min med toget til Vejle, hvorfra du har rig mulighed for at rejse videre sydpå eller nordpå.

Køb billet online til Thyregod Station

Planlægger du at rejse med toget fra Thyregod Station i nærmeste fremtid? Så kan du købe din billet online, når det passer dig. Du kan frit vælge mellem mange forskellige afgangstidspunkter både morgen, middag og aften, når du rejser med DSB. På dsb.dk kan du læse om de forskellige billettyper og kort, som vi tilbyder dig som rejsende. Alt efter som du rejser som pendler til dit arbejde, som studerende og ung eller måske som ældre og pensionist, så har vi en billetløsning, der tage højde for dine rejsevaner og behov. Bestil din togbillet til eller fra Thyregod Station i dag ved at finde den rette afgang og billettype her på DSB.dk.

Rejs med DSB app på farten

I DSB app finder du flere af de vigtigste funktioner, som du skal bruge, når du rejser afsted med toget. I appen kan du både opbevare, købe og forny både billetter og kort, hvis du eksempelvis rejser på et DSB Ungdomskort eller Pendlerkort. Derudover bliver du holdt opdateret om aktuelle og relevante ændringer, som kunne have indvirkning på din rejseplan, hvis de skulle forekomme – eksempelvis i form af sporarbejder eller forsinkelser. Læg dertil en funktion, der gør det nemt for dig at tjekke og planlægge din rejse, hvis ikke du har orienteret dig i køreplanen på forhånd. Du har med andre ord alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden, når du er på farten. Bliv klogere på DSB app her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.