Taulov Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper og gangbro mellem spor 1 og 2

Service

Mere om Taulov Station

Taulov Station er beliggende i Fredericia Kommune i Region Syddanmark. Herfra kan du rejse med toget, som kører på strækningen mellem Fredericia og Vamdrup Station. Fra Taulov Station kan du stige på DSB Regionaltog. Regionaltoget kører på strækningen mellem Aarhus og Esbjerg. Så, skal du rejse lokalt i trekantområdet, kan du roligt stige på toget i Taulov. Går din rejse derimod til den nordligere del af Jylland, Fyn eller Sjælland, må du skifte togforbindelse. På nabostationerne Fredericia og Kolding har du rig mulighed for at skifte til InterCity, InterCityLyn og andre regionaltog.

Søg på din rejse på dsb.dk

Er du i tvivl om, hvor din rejse går hen, eller hvordan din rejseplan ser ud? Du kan til enhver tid søge på din rejse her på dsb.dk. Når du taster dine rejseoplysninger ind, bliver du præsenteret for forskellige rejseplaner og billetmuligheder for den pågældende rejse. Foruden standard enkelt- og returbilletter, kan du også vælge at købe DSB Orange og DSB 1’, afhængig af din rejse. DSB Orange er for dig, der kan rejse uden for myldretiden og dig, som er i ekstra god tid med at få købt billetter. Her kan du læse mere om det billige alternativ i form af DSB Orange. DSB 1’ er for dig, der ønsker lidt ekstra luksus på rejsen i form af pladsgaranti og en forfriskning på rejsen, afhængig af ruten.

Rejs med DSB til og fra Taulov Station

Når du rejser med DSB, så er der masser af fordele, som du kan glæde dig over. Stiger du på toget i stedet for at sætte dig ind i bilen, når du skal på arbejde eller i skole, kan du roligt læne dig tilbage og nyde turen. Du slipper for at bekymre dig om myldretidstrafik, lange køer og tidsplaner, der skrider. Mange bruger tiden i toget som et pusterum, hvor der er tid til at lade op enten inden eller efter en lang dag. På samme måde er der mange studerende, som bruger tiden i toget på forberedelse inden og efter skoledagen. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge din tid i toget.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.