Svendborg Station

 

Ændring af åbningstider i forhal.

På grund af Corona-virus lukkes forhallen kl. 19.00 alle dage.

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.50-19.00

Adgangsforhold

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Svendborg station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Svendborg Station

Svendborg Station er, som navnet antyder, beliggende i Svendborg by og Kommune. Stationen tjener som endestation på den jernbane, der kører mellem Odense og Svendborg. Svendborgbanen, som jernbanen er kaldt, binder byerne sammen på strækningen, ved at regionaltog flere gange dagligt standser på hver enkelt station. Fra Svendborg Station kan du derfor stige på Regionaltoget, som netop kører korte og mellemlange strækninger lokalt på Fyn. Har du planer om at rejse til Sjælland eller Jylland kan du skifte i Odense, hvorfra både InterCity og InterCityLyn afgår dagligt.

Faciliteter på Svendborg Station

På Svendborg Station er der alt det, du har brug for, når du skal afsted med toget. Hvad end du ankommer i bil eller på cykel, så har du rig mulighed for at parkere lige ved stationen. Og har du din cykel ekstra kær, eller skal den overnatte, så kan du benytte dig af den aflåste cykelparkering på Svendborg Station. Derudover har du mulighed for at opbevare hele eller dele af din bagage i de dertil indrettede små og store bokse mod betaling. Trænger du til en forfriskning eller en varm kop kaffe inden afgang, er der også mulighed for det, når du rejser fra Svendborg Station. DSB 7-eleven butikken har åbent i både hverdage og weekender.

Rejs med toget til og fra Svendborg

Når du stiger på toget i Svendborg eller en hvilken som helst anden station, kan du roligt læne dig tilbage nyde rejsen. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er således, at du kan bruge tiden i toget, som du ønsker det. Hvad end du dagligt pendler med toget og derfor nyder et pusterum fra hverdagen, eller du sjældent rejser med toget – så får du her en rum tid, som du kan bruge på at slappe af, læse avisen, lytte til musik eller noget helt fjerde. Og ønsker du lidt ekstra luksus, så kan du overveje, om DSB 1’ er det helt rigtige for dig. Læs mere her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.