Stenløse Station

 

Service

Mere om Stenløse Station

Stenløse S-togsstation er beliggende i Egedal Kommune. Stationen er en del af Frederikssundbanens linje C og H, der strækker sig fra Klampenborg/Østerport til Frederikssund. Det københavnske S-togssystem består af 6 linjer samt linje F, der løber på tværs af de øvrige linjer. De 6 S-togslinjer tager dig fra Københavns indre by til Klampenborg, Hillerød, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge. Linje F strækker sig mellem Ny Ellebjerg og Hellerup. Tag et kig på Linjekortet, og få et overblik over hele S-togsnettet, der danner bindeled mellem indre og ydre bydele i hovedstadsområdet.

Faciliteter på Stenløse Station

På Stenløse S-togsstation finder du forskellige faciliteter, der er med til at gøre din rejse bedst mulig. Er du en af dem, der pendler, og som derfor ofte tager cyklen hen til toget, så kan du nemt og med ro i maven parkere cyklen i den aflåste cykelparkering, der er på stationen. Her står din cykel sikkert opbevaret i den tid, du er væk. Er du derimod i bil, er dette heller ikke noget problem. Vælg blot en af de mange parkeringspladser, og hent din bil, når du kommer retur med toget. Foruden parkering finder du naturligvis også selvbetjente billetautomater, hvori du kan købe en billet til rejsen.

Find din billet på DSB.dk

Før din rejse påbegyndes er det vigtigt, at du sikrer dig, at din billet er gyldig både i de zoner og i de tidsrum, som du skal rejse i. Hele hovedstadsområdet er inddelt i et fælles zonesystem, hvilket betyder, at du kan rejse på tværs af metro, bus, tog og S-tog på samme billet eller kort – så længe den er gyldig. Du kan nemt finde din afgang, pris og billet her på DSB.dk blot ved at taste informationerne om din rejse ind.
Ønsker du at læse mere om, hvilke andre muligheder der er for billetter og kort, når du skal rejse med S-toget, så tag et kig her på produkter og services.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.