Sønderborg Station

 

Service

Mere om Sønderborg Station

Sønderborg Station er beliggende i Region Sydjylland som endestation på jernbanen, der strækker sig mellem Fredericia og Sønderborg. Fra Sønderborg Station kan du rejse med InterCityLyn, der kører mellem Sønderborg og København. 

Køb din billet på dsb.dk

Hos DSB tilbyder vi et hav af billet- og kortmuligheder, du som rejsende kan nyde godt af. Lige som at der er mange togforbindelser og strækninger i Danmark, så er der ligeledes mange forskellige kategorier af rejsende, hvorfor billetmulighederne er mange. Foruden enkeltbilletter tilbyder vi også kort. Det er kort, som tager højde for dine behov, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du eksempelvis rejser som pendler, pensionist eller ung og studerende. Her på dsb.dk finder du meget mere om hver enkelt kategori af rejsende.

Tag toget og rejs med DSB

Fordelene ved at tage toget og rejse med DSB er mange! I hverdagen slipper du for at sidde fast i trafikken, når alle andre også skal på eller hjem fra arbejde, til møde eller hente børn og så videre. Derudover har du mulighed for at nyde det afbræk, en togtur giver dig. Togturen er din tid. Der er ikke andre, der bestemmer, hvad den skal gå med. Nogen bruger tiden på at arbejde, forberede sig til en skoledag eller andet, mens andre lukker øjnene, læser avisen eller lytter til musik. Det er helt op til dig, hvordan du udnytter tiden i toget. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er helt optimale – det er op til dig selv at udnytte dem bedst muligt.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.