Snekkersten Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Snekkersten Station

Snekkersten Station er beliggende i den sydlige del af Helsingør i Nordsjælland. Station ligger på Kystbanen, som er den jernbane, der kører langs Nordsjællands kyst. Kystbanen strækker sig fra Helsingør til Københavns Hovedbanegård, hvor Snekkersten Station ligger helt nordligt kort før endestationen. Fra Hovedbanegården i indre by har du rig mulighed for at skifte til andre togforbindelser, der kan tage dig lige derhen, hvor du ønsker.

Rejs til og fra Snekkersten Station

Fra Snekkersten Station kan du rejse lokalt i Nordsjælland og ind til Københavns indre by. På Stationen kan du stige på Regionaltoget, som netop kører korte og mellemlange strækninger i de enkelte landsdele – i dette tilfælde på Sjælland. Stiger du på toget i Snekkersten kan du på bare tre kvarter stå af på Hovedbanegården – og herfra rejse videre med enten InterCity, InterCityLyn, S-tog eller et andet regionaltog. Med både InterCity og InterCityLyn kan du rejse på tværs af Sjælland, Fyn og Jylland.

Find billetten til din rejse

På din togrejse skal du altid sørge for, at du rejser på en gyldig billet eller et gyldigt kort. Her på DSB.dk kan du læse om hver enkelt billet- og kortløsning, som vi tilbyder – og eftersom at udbuddet er stort, så er der helt sikkert også en, der kan passe til dig uanset dine rejsevaner. Rejser du som pendler, studerende eller måske pensionist? Der findes kort og billetter, som tilgodeser netop din situation og giver dig den rette rabat. Du kan læse meget mere om mulighederne som ung og studerende, pendler og pensionist her. Foruden de mange kort, så findes der naturligvis også almindelige enkelt-, retur- og zonebilletter til voksne.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.