Slagelse Station

 

Ændret åbningstider i forhallen

På grund af Corona-virus er forhallem lukket indtil videre.

Åbningstider

DSB 7-Eleven Baneby - Ndr. Stationsvej 13
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag07.00-19.00
Søndag08.30-19.00
DSB 7-Eleven - Sdr. Stationsvej 28
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag08.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Slagelse station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Slagelse Station

Slagelse Station er en forholdsvis stor station beliggende centralt i Slagelse tæt ved Slagelse Musikhus og Syddansk Universitets afdeling i Slagelse. Herfra afgår der dagligt flere regionaltog, InterCity og lokalbanetog, så du nemt kan komme rundt i både nærområdet og i resten af Danmark. Togene kører både morgen, middag og aften, og du kan derfor altid finde en afgang, der passer til dine behov. Her på siden kan du læse mere om de forskellige faciliteter, som Slagelse Station har at tilbyde til dig som rejsende, og du kan herefter købe din billet online, så du snart er klar til at tage på tur med toget fra Slagelse Station. Vi glæder os til at køre dig afsted ud i det blå!

Mange gode faciliteter på Slagelse Station

Som en af de store stationer på Vestsjælland er Slagelse en meget moderne og hyggelig station at rejse fra, når du har brug for at tage toget fra ét sted til et andet. På Slagelse Station kan du finde hele to forskellige 7-Eleven-butikker, hvor du kan købe mad og drikke til togturen, og du kan bruge ventetiden på toget i den fine forhal, hvor du også kan nyde din mad, hvis du har lyst.
På stationen finder du også gode parkeringsmuligheder til både cykler og biler, så du kan køre til Slagelse Station og tage toget videre herfra. Det giver mere fleksibilitet i hverdagen, og mange foretrækker at kombinere cykel og tog eller bil og tog for også at få mulighed for at slappe af på farten uden selv at skulle sidde bag rattet. I toget er tiden nemlig helt din egen, og du kan bruge den, som det passer dig. Lyt til musik i dine høretelefoner, læs en god bog, tag en lur, eller brug transporttiden på at indhente eller komme foran med arbejde og lektier. Så slipper du for at skulle tænke på det, når du når frem til din endelige destination.
Der er adgang til Slagelse Station via både trapper og elevator, så alle nemt kan færdes frit på stationen. Her er yderligere mulighed for handicapservice og handicaptoilet, hvis du har brug for det.

Rejs fra Slagelse Station med DSB, når det passer dig

Med afgange flere gange i døgnet, er det nemt at finde en afgang, der matcher dine ønsker. Du kan se vores aktuelle afgangstider på DSB.dk, hvor du også kan købe din billet, så du er klar til at tage af sted med det samme. Pak tasken, og tag afsted til Slagelse Station, hvor dit tog venter på dig på dit valgte afgangstidspunkt. Husk at bestille pladsbillet, hvis du vil være sikker på at kunne sidde ned hele vejen. Så kan du nyde turen lidt ekstra. Find en passende afgang i dag, og glæd dig til at komme afsted på tur med DSB – vi bringer dig hurtigt og sikkert frem til din valgte destination!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.