Skovlunde Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Skovlunde Station

Skovlunde S-togsstation er en del af det københavnske S-togsnet. Stationen er beliggende på Frederikssundbanens linje C, der strækker sig fra Klampenborg til Frederikssund. S-togsstationen ligger i Skovlunde midt imellem stationerne Herlev og Malmparken.

Det københavnske S-togssystem består af 6 S-togslinjer, der alle med udgangspunkt i indre by, Hovedbanegården og Nørreport Station sørger for danne forbindelse mellem de indre og ydre bydele af København. Foruden de 6 linjer kører en der en 7. linje, som løber på tværs af de øvrige baner. Linje F danner forbindelse mellem Hellerup og Ny Ellebjerg. Du kan til enhver tid orientere dig om S-togslinjerne i Linjekortet, som kan være et godt værktøj til at gennemskue det vidt farende system. Du finder Linjekortet her.

Faciliteter på Skovlunde Station

På Skovlunde S-togsstation er der gode adgangsforhold i form af både trapper og elevator, hvilket gør stationen brugbar for alle. Derudover er der mulighed for både at parkere cykel og bil på området, hvilket er en fordel for de mange pendlere. Har du din cykel ekstra kær, kan du benytte dig af den aflåste cykelparkering. 

Trafikinformation på DSB.dk

Ønsker du at holde dig godt opdateret om togtrafikken, inden du skal ud på en togrejse? Du finder daglige trafikopdateringer her på hjemmesiden samt køreplaner og oversigtskort over sporarbejde. Tjek trafikinformationen her. Hvis du alligevel har din smartphone i hånden, når du rejser, kan du med fordel installere DSB app. Heri er flere vigtige funktioner er samlet på ét sted. På den måde har du alt, hvad du skal bruge på rejsen, lige ved hånden – og det gælder specielt aktuelle opdateringer af togtrafikken.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.