Skovbrynet Station

 

Service

Mere om Skovbrynet Station

I udkanten af Bagsværd, i Gladsaxe Kommune, ligger Skovbrynet S-togsstation. Stationen er en del af Københavns S-togsnet, som forbinder indre by med de ydre bydele – som blandt andet Bagsværd. Skovbrynet S-togsstation er beliggende på Farumbanen, som i linjekortet har navnet linje B og Bx, der kører på strækningen i myldretiden. Skovbrynet ligger knap en halv times rejsetid med S-togslinje B fra København H, og herefter går S-banen videre mod Farum, som er endestationen. Få et overblik over hele S-tognettet ved at kigge på linjekortet.

På Skovbrynet S-togsstation finder du gode adgangsforhold i form af en rampe, der udligner niveauforskellen op til perronen. Derudover er der både parkeringsmuligheder for rejsende med både bil og cykel. Din billet kan du købe på stationen i billetautomaten, hvis ikke du allerede har købt den på anden vis eller har et kort.

Tjek køreplaner for S-tog på DSB.dk

På DSB.dk kan du til enhver tid orientere dig om køreplaner, afgangstider og stationer. Det er også her, du kan tjekke op på de forskellige trafikinformationer som sporarbejde, aflysninger eller andre ændringer i køreplanerne. Hvis ikke du allerede har installeret DSB app på din smartphone, så er dette et godt værktøj til at holde sig opdateret om netop det. På appen har vi samlet forskellige vigtige funktioner på ét sted, så du har alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden, når du rejser. Foruden billetten eller det kort, du anvender, så bliver du løbende informeret om togtrafikken, når det er relevant for dig og din rejse. Du kan læse meget mere om DSB app og de forskellige fordele her på DSB.dk.

Betaling i Københavns S-tog

Du kan som sagt benytte dig af DSB app, når du rejser med toget ved at købe billetten direkte i appen. Kan det bedst svare sig for dig at bruge et kort, kan du også bruge det i appen. Foruden det populære Rejsekort, er der også mange andre muligheder såsom Pendlerkort eller Ungdomskort. Begge dele kan du få ”tilsendt” til appen. Kan det bedst svare sig, at du blot køber en almindelig enkeltbillet til den strækning, du skal rejse på, så kan du naturligvis også det.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.