Skørping Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper til/fra spor 2 og 3

Service

Mere om Skørping Station

Skørping Station er beliggende i Rebild Kommune og har Arden og Støvring som nabostationer. Fra Skørping Station kan du fange tog, der forbinder Aalborg med Aarhus og Aalborg med København. På disse strækninger er det InterCity og InterCityLyn, der kører. 

Køb billet til din togrejse med DSB

Rejser du fast på den samme strækning til hverdag, så betegner vi dig som pendler. Det, uanset om du pendler med toget til studiet, til og fra arbejde, til fritidsaktiviteter eller andet, så kan du få gavn af et af vores mange pendler- og periodekort, der tager højde for dine rejsevaner og behov. Du kan læse mere om mulighederne ved at være pendler her. På samme måde er der naturligvis også fordele at hente, hvis du rejser som ung eller studerende. Det kan du læse mere om her på ung og studerende.

Brug DSB app på farten

Hos DSB har vi gjort flere tiltag for at gøre det nemmere for dig, når du er på farten. Med DSB app har du alt, hvad du skal bruge på din rejse, lige ved hånden på din smartphone. Hvis du rejser med pendlerkort eller ungdomskort, så kan du nemt opbevare og forny kortet direkte i appen. Lige som du kan købe og opbevare almindelige enkeltbilletter heri. Derudover får du informationer om relevante og aktuelle ændringer, forsinkelser eller andet, der kan have indflydelse på din rejse. Du kan desuden tjekke din rejseplan eller køreplanen for det tog, du gerne vil nå fra Skørping Station direkte fra din smartphone. Læs mere om DSB app her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.