Skanderborg Station

 

Ændring af åbningstider i forhal/venteområde

På grund af Corona-virus er forhallen og venteområdet kun åben, når 7- Eleven har åbent.

ma-fr 6.00-19.00

Lø  6.45-19.00

Sø 8.45-19.00

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag06.45-19.00
Søndag08.45-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Skanderborg Station

Skanderborg er nok bedst kendt for sommerens Smukfest i august, men heldigvis er Skanderborg også meget mere end det. Bor du i Skanderborg, har du gode forbindelser rundt til resten af landet via Skanderborg Station, hvorfra det eksempelvis tager maksimum en halv time at nå ind til Aarhus H med toget. Ruten er populær hos pendlere, men trænger du blot til en lille smuttur, er det også oplagt, at du stiger på toget mod nye oplevelser for en dag eller to. Der kører selvfølgelig også InterCity, InterCityLyn og regionaltog fra Skanderborg Station mod de øvrige dele af Danmark, og du kan således tage turen, hvorhen du vil, når du rejser med DSB.

Gode faciliteter på Skanderborg Station

Skanderborg Station er en moderne station med rigtig gode faciliteter for dig som rejsende. Faciliteterne gør det let for dig at rejse med toget, og på stationen kan du blandt andet finde:

  • En hyggelig forhal, hvor du kan stå i læ og sidde ned, imens du venter på toget.
  • Adgang til stationen med både trapper og elevator, så også gangbesværede og dig med meget bagage kan komme ubesværet rundt.
  • Både almindelige toiletter og handicaptoilet.
  • Mulighed for parkering af både biler og cykler.
  • 7-Eleven med mulighed for at købe både mad og drikke til gode priser.

Vi håber, at du vil få en god oplevelse med at rejse fra Skanderborg Station. Du kan booke din billet online forud for din rejse, så du har én ting mindre at tænke på, når du ankommer til Skanderborg Station og stiger på toget. Så kan du nemt tage af sted med det samme.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.