Skalbjerg Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Skalbjerg Station

På Midtfyn nærmere bestemt i Assens Kommune ligger Skalbjerg Station. Fra stationen kan du som rejsende stå på regionaltog, som kører på strækningen mellem Fredericia og Odense. Går rejsen derimod over en af broerne eller mod Sydfyn, så kræver det et skifte til en anden togforbindelse. I Odense har du mulighed for at skifte til InterCity og InterCityLyn samt andre regionaltog.

Rejs til eller fra Skalbjerg Station

Skalbjerg Station er placeret midt mellem Bred og Tommerup Station, som også er en del af Den fynske hovedbane. Regionaltoget, som kører på denne strækning, standser typisk på alle stationerne på ruten. Generelt kører regionaltog kun korte og mellemlange strækninger inden for landsdelen, hvorfor du må skifte tog, hvis rejsen er længere. På mindre end 20 minutter kan du rejse fra Skalbjerg Station til Odense, hvorfra du har rig mulighed for at fortsætte din rejse mod Jylland eller Sjælland. Ønsker du at tjekke op på din rejseplan før afgang eller blot holde øje med togtrafikken, så kan du i trafikinformationen få netop den form for information. Her kan du se køreplanerne, dagens ændringer, afgangstavler og få et overblik over sporarbejder i hele landet.

DSB app – Alt lige ved hånden

Med DSB app har du de vigtigste funktioner fra DSB samlet på ét sted. Her kan du også blive opdateret med den trafikinformation, som er aktuel og relevant for netop din rejse – hvad end det er forsinkelser, ændringer i køreplanen eller noget helt tredje. Derudover kan du i appen både opbevare, købe og forny dine kort og billetter, når du er på farten og helt op til 5 minutter før afgang på nogle billetter. Du kan med andre ord hurtigt tjekke køreplanen fra Skalbjerg Station og tage en rask beslutning om at nå det næste tog. Du viser blot billetten eller dit kort direkte i appen til kontrolløren i toget. På den måde har du alt, hvad du behøver til din rejse lige ved hånden. Læs mere om fordelene ved DSB app her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.