Sjælør Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag05.30-21.00
Tirsdag - onsdag05.30-21.00
Torsdag - fredag05.30-21.00
Lørdag - Søndag05.30-21.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Sjælør Station

Sjælør Station er en S-togsstation på Køge Bugt-banen, der ligger tæt på Ny Ellebjerg Station i Valby. Fra Sjælør Station kan du tage både linje A og linje E, og du har således rig mulighed for at komme let rundt i Københavnsområdet via Sjælør Station. Samtidig ligger Sjælør Station tæt på flere af de københavnske gymnasier, hvorfor mange unge hver dag pendler til og fra stationen. Vil du vide mere om de faciliteter, som Sjælør Station kan tilbyde til dig? Så læs videre herunder, hvor vi gennemgår nogle af de vigtigste faciliteter, som du finder på Sjælør Station. Vi glæder os til at byde dig velkommen på stationen og indenfor i toget, når du stiger på og rejser fra Sjælør Station med DSB!
Vi har mange daglige afgange til og fra Sjælør Station, så du kan rejse spontant eller planlægge din tur hjemmefra. Vi kører både morgen, middag, aften og sommetider også nat, så tjek afgangstiderne for tog til og fra Sjælør Station, og find den afgang, der passer bedst til dine behov!

Mange gode faciliteter på Sjælør Station

Selvom Sjælør Station ikke er blandt de største stationer på S-togsnettet, har stationen overraskende mange gode faciliteter, som gør det lettere og mere bekvemt for dig som rejsende at besøge Sjælør Station. Først og fremmest er Sjælør Station i sig selv en hyggelig station med masser af liv omkring sig, men det er også en meget behagelig station at rejse fra. Den lokale 7-Eleven har åbent både i hverdagene og i weekenden, alle dage fra 5.30 – 18.00, så du kan tanke op på lidt lækker mad og drikke til køreturen, og du finder mange sunde og spændende valgmuligheder på hylderne og ved disken. Du kommer således ikke til at rejse på tom mave, når du rejser fra Sjælør Station, og vi håber, at du vil finde noget lækkert at tage med dig, der kan stille både den lille og den store sult på farten.
På Sjælør Station finder du også parkering til såvel biler som cykler, så du nemt kan køre til stationen og tage S-toget videre herfra. I toget er tiden helt din egen, og det kan for mange være rart at droppe bilen og sætte sig godt til rette i toget i stedet. Du kan komme rundt på Sjælør Station via både trapper, elevator og rulletrappe, og det er let at finde rundt imellem perronerne, når du skal finde det rigtige tog. Brug tiden i toget på at slappe godt af, så du har fornyet energi til dagen, når du når til din endelige destination!

Køb billet online, og rejs fra Sjælør Station med DSB

Du kan selvfølgelig købe billet til toget i billetautomaterne på Sjælør Station, men du kan også forberede dig godt hjemmefra og undgå stress og jag ved at købe din billet online på DSB.dk, hvor du kan se alle vores forskellige billettyper og afgangstider. Herefter er det bare med at tage af sted til Sjælør Station, hvor du kan stå på toget på din valgte afgang og læne dig trygt tilbage og nyde turen. Velkommen ombord med DSB!