Sindal Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Sindal Station

Sindal Station er beliggende i Hjørring Kommune i Vendsyssel. Fra Sindal Station kan du rejse med Regionaltog, som typisk kører på korte og mellemlange strækninger. Derudover kan du også rejse med lokale togselskaber, som kører på lokalbaner i Vendsyssel.

Køb din billet online på DSB.dk 

Når du søger på din rejse her på hjemmesiden og finder din afgang, så bliver du samtidig præsenteret for de enkelt- og returbilletter, der er gældende for din rejse. Du bliver typisk præsenteret for både standard-, DSB 1’ og ind imellem DSB Orange-billetter, når du søger på en længere rejse. DSB Orange er et billigere tilbud til dig, der er ude i ekstra god tid, og som kan rejse uden for myldretiden. DSB 1’ er et tilbud til dig, der gerne betaler ekstra for lidt luksus i form af DSB 1’-kupé, pladsgaranti og forfriskninger på din rejse. Du kan læse mere om både DSB Orange og DSB 1’ her. Foruden billetterne tæller vores sortiment også forskellige kortløsninger blandt andet i form af pendler- og periodekort samt Rejsekort.

Tjek køreplanen inden afgang

Der er flere måder, hvorpå du kan holde øje, tjekke op og orientere dig om køreplanerne både inden og under rejsen. Her på hjemmesiden finder du i trafikinformationen netop den form for information – du kan tjekke op på dagens ændringer, se oversigtskort over sporarbejder og slå afgangstavlerne op. Hvis du i stedet vil have al trafikinformation på din mobiltelefon, så kan du nemt downloade flere forskellige apps, der kan holde dig opdateret. Med DSB app kan du nemt se den næste afgang, hvis ikke du har tjekket din rejse på forhånd. Du kan også købe, forny og opbevare billetter og kort i DSB app. Foruden DSB app er Rejseplanen og Landets Puls fra Banedanmark også gode at have ved hånden, når du er på farten. Læs mere om de forskellige apps her!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.