Rungsted Kyst Station

 

Ændret åbningstider i forhal

På grund af Corona-virus er forhallen lukket indtil videre.

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Rungsted Kyst Station

Rungsted Kyst Station er beliggende på Nordsjællands kyst, nærmere bestemt i Rungsted by i Hørsholm Kommune. Stationen er en del af Kystbanen, som er den jernbane, der løber mellem Helsingør og Københavns Hovedbanegård. Går din rejse mod Fyn og Jylland, så må du skifte til et andet tog på hovedbanegården. Både InterCity og InterCityLyn kører på lange strækninger mellem landsdelene.

Rejser du med rejsekort?

Rejsekortet er en landsdækkende billet, som du kan bruge i både busser, metro og tog. Når du rejser med et Rejsekort, slipper du for at skulle bekymre dig om priser, zoner og rabatter, eftersom at dette kort selv regner din pris ud. Kortet virker på den måde, at du tjekker ind og ud, når du stiger på og af toget på eksempelvis Rungsted Kyst Station, og skal du skifte tog, tjekker du blot ind igen i det pågældende tog. På den måde sørger Rejsekortet for, at du får den rette pris med den rette rabat. Rabatten afhænger af, hvor i landet du rejser, hvor meget du rejser, og hvornår på dagen du rejser. Derudover kan du vælge mellem forskellige kundetyper, når du bestiller dit Rejsekort, således at du får det kort, der passer bedst til dig. Du kan læse meget mere om fordelene ved Rejsekort her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.