Regstrup Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Regstrup Station

Regstrup Station er beliggende i Nordvestsjælland, nærmere bestemt i Holbæk Kommune. Stationen ligger på Nordvestbanen, som er den jernbanestrækning, der løber fra Kalundborg til Roskilde. Regstrup Station ligger midt mellem nabostationerne Holbæk og Knabstrup, som også betjenes af Regionaltog, som standser på alle stationer på strækningen dagligt. Regionaltoget kører mellem Kalundborg og København, hvilket betyder, at du kan køre direkte til hovedstaden uden at skifte tog.

Køb billet online på dsb.dk

Når du rejser med DSB, får du ikke bare adskillige muligheder for togruter og afgange – du får også et væld af billet- og kortløsninger, som du kan vælge ud fra. Så længe du sørger for at have en gyldig billet eller et kort, så skal vi nok gøre vores for, at din rejse blive så god som muligt. Foruden de almindelig standard enkelt- og returbilletter, som kan bruges til den pågældende rejse, så findes der også et stort udvalg af forskellige kort. Alt efter om du rejser som pendler, unge og studerende eller måske pensionist, så har vi et kort, der passer til dine rejsevaner og behov. Du kan læse meget mere om hvert enkelt produkt her i billetter og services.

Fordele ved at rejse med tog

Fordelene ved at tage toget er mange – så fleksibilitet, arbejdsro og en velfortjent pause, er bare få af dem. Med toget kan du rejse på tværs af landet eller blot til den næste station, det er op til dig. Du skal sætte dig godt til rette og nyde turen, uanset hvor lang eller kort, ruten er. I hverdagen slipper du for at bekymre dig om trafikken, køen på motorvejen og tidsplanen, som bliver presset. I toget er der ro, så du kan nyde morgenkaffen og dagens avis på vej på arbejde eller lige nå og forberede dig til et møde. Mange pendlende studerende bruger på samme måde tiden i toget som en mulighed for at forberede sig inden skoledagen. Du skal se toget som en pause, et tidsrum og en god mulighed for at koble fra.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.