Randers Station

 

Ændring af åbningstider i forhal.

På grund af Corona-virus lukkes forhallen kl. 19.00 alle dage.

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag06.50-19.00
Søndag07.50-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Randers station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Randers Station

Randers Station er en jernbanestation i Østjylland, hvorfra du kan rejse nord- og sydpå mod henholdsvis Aalborg og Aarhus. På Randers Station kan du stige på togtyperne InterCity og InterCityLyn, som begge standser her. Begge togtyper kører typisk på mellemlange og lange strækninger, der forbinder landsdelene – InterCityLyn standser dog færre gange og er derfor hurtigere end InterCity.

Rejs til og fra Randers Station

Fra Randers Station har du som sagt mulighed for at følge den Østjyske Længdebane – både nordpå og sydpå. Randers er beliggende midt mellem Aarhus og Aalborg, hvorfor denne station netop betjener mange rejsende, der pendler herimellem. Går din rejse derimod længere østpå mod Fyn og Sjælland, så kan du roligt stige på toget og sætte dig godt til rette, for både InterCity og InterCityLyn kører direkte til eksempelvis København H. På bare 4 timer kan du stige ud på Hovedbanegården i København. Har du derimod et ærinde på vestkysten, så må du skifte togforbindelse i Aarhus eller Fredericia afhængig af ruten og destinationen.

Find den rette billet til din rejse

Hvad end du pendler på samme strækning dagligt, rejser over Storebælt et par gange om måneden eller blot rejser med tog et par gange om året, så har vi en god billet- eller kortløsning til dig. Hvis du er en af dem, der dagligt rejser med toget eksempelvis mellem Randers og Aalborg til og fra arbejde eller studie, så kan et pendlerkort være løsningen for dig. Her kan du læse om mulighederne ved at rejse som pendler. Der findes forskellige typer af pendlerkort, som alle tager højde for forskellige rejsevaner.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.