Peter Bangs Vej Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Peter Bangs Vej Station

Peter Bangs Vej S-togsstation er beliggende midt på Frederiksberg i København. Herfra kan du rejse med Frederikssundbanens linje C helt ind til Københavns midt by og modsat ud mod Frederikssund. S-togsstationen er en del af det københavnske S-togsnet, som er et af de bindeled, der sørger for at forbinde ydre bydele som Klampenborg, Hillerød, Farum, Høje Taastrup, Køge og Frederikssund med indre by, Hovedbanegården og Nørreport Station. Du kan rejse til og fra Peter Bangs Vej S-togsstation på hverdage, weekender, dag og nat.

Til eller fra København til Peter Bangs Vej Station

Hvis du, som så mange andre, også bruger en stor del af din hverdag i toget, så kan du højst sandsynligt tilslutte dig den store gruppe af pendlere. Hvad end du rejser ind eller ud af byen, når du skal på arbejde, til din uddannelse eller til fritidsinteresser, så kan du med fordel benytte dig af S-toget. S-togsnettet består af et omfattende sæt af linjer – der er 7 S-togslinjer i alt. S-togslinjerne kører på de jernbaner, der kaldes S-baner. Hver linje er udstyret med et navn og en farve, hvilket gør det nemmere for dig at orientere dig og få et overblik. På linjekortet er alle S-togslinjerne illustreret – tag et kig på kortet her.

Det københavnske S-togsnet udgør sammen med metro, bus og tog ét stort sammenhængende infrastrukturelt system, som dækker hele hovedstadsområdet. Københavns indre og ydre bydele er inddelt i fælles pris- og zonesystem, hvilket betyder, at du kan rejse på samme gyldige billet på tværs af metro, busser og tog. Du skal blot sørge for, at din billet er gyldig i de zoner, du rejser igennem.

Find din afgang og billet på DSB.dk

DSB tilbyder et hav af billet- og kortløsninger, hvorfor der også gerne skulle være én, der passer til dig. Uanset om du er pendler, turist, pensionist eller blot rejser med toget indimellem, så er der med garanti en billet til dig. Vil du vide mere om udbuddet af billetter og kort, før du køber, kan du altid læse mere om alle billetter og services, som DSB tilbyder.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.