Pederstrup Station

 

Service

Mere om Pederstrup Station

Pederstrup Station er en jernbanestation beliggende på Midtfyn, nærmere bestemt i Faaborg-Midtfyn Kommune. Stationen ligger på Svendborgbanen, som er den jernbane, der strækker sig mellem Odense og Svendborg. Fra Pederstrup Station kan du rejse med Regionaltoget, der kører på strækningen mellem Odense og Ringe Station. 

Rejs lokalt på Fyn med DSB

Hvis du skal rejse lokalt på Fyn, så kan du rejse med Regionaltog. Så går din rejse over broerne mod Sjælland eller Jylland, så må du skifte til en anden togforbindelse, der kører på tværs af landsdelene. Fra Odense Station har du rig mulighed for at rejse lige derhen, hvor du ønsker. Herfra går både Regionaltog, InterCity og InterCityLyn dagligt. InterCity og InterCityLyn kører på lange strækninger, og lyntoget stopper kun få gange undervejs.

Tag toget og rejs med DSB

Fordelene ved at tage toget og rejse med DSB er mange! Først og fremmest så får du her en transportform, der kører uafhængigt af den øvrige trafik, der kan være umulig i myldretiden. Du slipper for at sidde fast i trafikken, når alle andre også skal på eller hjem fra arbejde, til møde eller hente børn og så videre. Derudover har du her mulighed for at nyde det afbræk, en togtur giver dig. Togturen er din tid. Der er ikke andre, der bestemmer, hvad den skal gå med. Nogen bruger tiden på at arbejde, forberede sig til en skoledag eller andet, mens andre lukker øjnene, læser avisen eller lytter til musik. Det er helt op til dig, hvordan du udnytter tiden i toget. Vi sørger for, at rammerne for din rejse er helt optimale – det er op til dig selv at udnytte dem bedst muligt.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.