Padborg Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper

Service

Mere om Padborg Station

I Padborg, kort før den dansk-tyske grænse, finder du Padborg Station. Fra Padborg Station kan du rejse til Flensborg og herefter krydse grænsen mod Hamborg. Rejser du den modsatte vej, er næste station Tinglev og sidenhen Lunderskov Station.

Find den rette billet

Uanset hvilken type rejsende, du er, når du stiger på toget i Padborg, så har vi en billet, der kan passe til dig og dine rejsevaner. Er du pendler, ung og studerende, pensionist eller måske turist? Her på dsb.dk kan du læse om hver enkelt billettype eller kort, som tilbydes, og finde den, der er bedst til dig. Når du søger efter din rejse, bliver du automatisk præsenteret for de standard enkelt- og returbilletter, som er i spil på netop den rejse. Billetten kan du købe online her på siden eller via DSB app. Er du ude i sidste øjeblik, kan du naturligvis også købe en billet på Padborg Station i billetautomaten.

Rejs til Tyskland med tog

Rejser med tog til udlandet er populære – og især, når rejsen går til Tyskland. Går du og planlægger eller overvejer et smut over grænsen for en weekend eller et længere ophold? Du finder vigtig information her på siden om alt lige fra billetter og priser til gode råd, når du bruger toget som transportmiddel. Tyskland er populært, netop fordi det er tæt på og nemt at komme til – men alligevel langt væk fra lille Danmark. Hvis du vælger at rejse med DSB, så kan du roligt læne dig tilbage, nyde turen, og så slipper du tilmed for den tyske motorvejstrafik ned gennem det store land. Med DSB kan du rejse fra centrum til centrum på masser af daglige afgange til ofte fordelagtigt billige priser. Læs mere om rejser til Tyskland med tog her!