Østerport Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredagDØGNÅBENT
Lørdag - SøndagDØGNÅBENT

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper
  • Rulletrapper

Service

Mere om Østerport Station

Østerport Station ligger centralt placeret på Oslo Plads i bydelen Østerbro i København. Herfra rejser ca. 35.000 passagerer dagligt med toget, og der afgår flere InterCity, regionaltog og S-tog hver time. Så bliver det endnu lettere for dig at komme rundt i byen, når du rejser fra Østerport Station. Læs mere om de nuværende faciliteter på Østerport Station lige her, og book din billet til toget online på dsb.dk!

Det er nemt at rejse med DSB fra Østerport Station

Østerport Station er en tryg og hyggelig station at rejse fra, når du skal med S-tog eller regionaltog. På stationen finder du flere gode faciliteter, så du kan planlægge din rejse bedst muligt. Her ligger blandt andet Espresso House og Joe and the Juice, så du nemt og hurtigt kan handle snacks ind til din togtur. Derudover har du adgang til  7-Eleven, hvor du også kan få stillet både den lille og den store sult.
Stationsbygningen på Østerport er åbnet igen i sommeren 2019 efter at have gennemgået en større renovering. 

Køb din billet online, og tag afsted fra Østerport Station

Uanset hvor turen går hen, kan du altid regne med os hos DSB. Vi byder dig velkommen indenfor i toget, og vi bringer dig godt fra A til B, imens du blot kan læne dig trygt tilbage og nyde turen. Om du tager på en kort tur eller en længere togrejse, det blander vi os ikke i, og du kan finde alle vores aktuelle afgangstider og billettyper online, hvor du kan booke billetten til din næste tur med toget. Rejs morgen, middag eller aften afhængigt af, hvad der passer dig bedst, og tag afsted alene, eller nyd en hyggelig tur med toget sammen med dem, du holder af. Mulighederne er utroligt mange med DSB, så det er blot med at gribe dem og komme afsted på farten med det næste tog fra Østerport Station. Køb din billet i dag online på DSB.dk – så er du snart klar til at pakke tasken og til at tage af sted på tur!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.