Ølstykke Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper

Service

Mere om Ølstykke Station

Det københavnske S-togssystem dækker hele hovedstadsområdet, som både tæller indre og ydre bydele. Med udgangspunkt i Københavns centrale stationer, som Hovedbanegården og Nørreport, danner S-toget forbindelse til Klampenborg, Hillerød, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge. Ølstykke S-togsstation er beliggende på Frederikssundbanen, som strækker sig fra indre by til endestationen i Frederikssund. Denne bane betjenes af linje H og C, som i øvrigt også danner forbindelse til Klampenborg. Du kan orientere dig om de forskellige linjer og deres stationer i Linjekortet her.

Rejs med S-toget i København

Det københavnske S-togssystem er et af de mange infrastrukturelle tilbud, som du som rejsende kan benytte dig af. Sammen med busser, metro og regionale tog udgør S-togene ét stort velfungerende system, som du tilmed nemt kan rejse på tværs af i hovedstadsområdet. Bus, metro og tog er inddelt i et fælles zonesystem, som er med til at gøre det overskueligt for dig, når du rejser. Zonesystemet betyder nemlig, at du kan rejse frit mellem de forskellige transportmuligheder, så længe din billet eller dit kort er gyldigt i de zoner, du rejser i. Derudover skal du tjekke, at billetten eller kortet er gyldigt i det tidsrum, du rejser i.

Taster du dine rejseoplysninger ind her på hjemmesiden, får du både afgangstider, priser og mulighed for at købe billetten med det samme.

Brug dit Rejsekort i S-toget

Er du allerede den glade bruger af et Rejsekort? Eller har du stadig det smarte og landsdækkende kortsystem til gode? Rejsekortet har skåret alle mellemregningerne væk og gør det så simpelt og nemt for dig som muligt. Så længe du husker at tjekke ind ved rejsens start og ud ved rejsens slutning, så klarer kortet resten for dig – og det gælder også i S-toget. Dit Rejsekort sørger automatisk for at udregne din pris med de rette rabatter, der gælder for dig. Der findes forskellige rabatter, som afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser og hvilken type af kort, du rejser på. Du kan læse meget mere om Rejsekortet her.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.