Ølby Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - onsdag05.30-21.30
Torsdag - fredag05.30-21.30
Lørdag - Søndag07.00-21.30

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Ølby Station

Ølby Station er en lille station i Køge, der betjener en række regionaltog samt S-tog på S-togslinjerne A og E. Fra Ølby Station kommer du således nemt rundt i hele Danmark med toget. Stationen har to perroner og hele tre spor, og S-togene kører herfra med få minutters intervaller, så du kan rejse, lige når det passer dig. Se vores aktuelle afgangstider, og book din billet i dag online på DSB.dk – så er du klar til at rejse afsted fra Ølby Station med det samme! På Ølby Station kan du nyde godt af følgende faciliteter:

  • En god 7-Eleven med et lækkert udvalg af alt godt til ganen. Butikken har åbent fra morgen til aften på alle ugens dage, så du altid kan få et solidt måltid mad eller lidt snacks med dig på farten.
  • Central beliggenhed i forlængelse af Ølby Centeret, hvor du finder endnu flere butikker og muligheder for at få lidt godt at spise, inden du stiger på toget.
  • Nemme adgangsforhold til hele stationen med både trapper og elevator, så også gangbesværede og dig med meget bagage på slæb kan bevæge sig frit rundt imellem perronerne.
  • Mange parkeringsmuligheder til både bil og cykel ved stationen, så du ikke skal bekymre dig om parkering, når du skal rejse fra Ølby Station.

Rejs fra Ølby Station med DSB i dag – vi glæder os til at have dig med tur!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.